Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majeczka2008

Czy ktoś się przyłączy do odchudzania???

Polecane posty

jadlospis dzisiejszy: 2 kr. chleba chrupkiego z szynka, kubej barszczu i kalafior + zieniaki. kolacji nie zjadlam bo nie mialam czasu:) aha! wypilam mala kawe bez cukru. standardowo - 1,5 l wody (wlasnie popijam) :)) mandalino!!nie poddawaj sie!!rozumiemciastka w pracy , boczestowali . ale chipsow nie kumam:) raczej na sile ci ich nie wcisneli do gardla. po za tym mysle ze to nie koniec swiata:))

Malinko:)gratuluje tobie kolejnego wytrwanego dnia:)oby tak dalej:) Mandalinko:)wez sie w garsc a na bank sie uda:)) Atto, jak tam turbo dieta???jestem ciekawa jka sie czujesz:)

Gość Katine
czesc! Zarazilyscie mnie, tez chce sie dolaczyc. naprawde potrzebuje cos z soba zrobic ale braknie motywacji - nie ma jak wsparcie na motywacje. Dyskutujecie o jakiejs diecie? jak sie na niej czujecie? moim najwiekszym grzechem jest objadnaie sie...zwlaszcza tym, co slodkie...jakies rady?:)

czesc Katine:) jak narzie tylko obgadalysmy turbo diete i jakies bananowe cos:) witamy w skromnym gronie:)) im nas wiecej tym lepiej:)

Gość Katine
hej! moja mama odwiedza mnie na weekend wiec napewno z odchudzania nic nie bedzie ale chociazpostaram sie nieobjadac...alejak sobie pomysle, ze robie curry...mniam:) i te pysznosci z domu... a co do picia wody to biore z soba 2 litrowa butelke do pracy i stawiam pod biurkiem.8h i wypijam, tak sie przyzwyczailam,ze juz innaczej nie potrafie:)polecam ten sposob, jak jest blisko to jakos samo "wchodzi" i cera jest o wiele ladniejsza wiec polecam:) najgorzej jest jak woce do domu...uwielbiam jesc wieczorem...potrzebuje wsparcia!:) co porabiacie w ten piekny wieczor?:)

czesc dziewczyny:) znalazlam chwile zeby napisac. jak sie trzymacie?? mandalino, co u ciebie???:) odezwe sie jeszcze poznym wieczorem:) 3mam kciuki zebyscie nie polegly na placu boju:p

czesc:) obiecalam ze napisze wiec jestem:) jak wam minal dzinek?? bo cos slabo sie odzywacie:( ja dzis niewiele zjadlam : 2 kromki pieczywa chrupkiego z szynka, potem troche ziemniaka i got. kalafior, herbata i kawa. wiecej nie mialam czasu - mnostwo zajec:(( pozdrawiam wszystkich:)

witam poraz kolejny:) widze, ze nie chce wam sie odpisywac:) no ale trudno......postanowilam wiec kontynuluje sama:) dzis dzien byl pracowity ale szybko minal zjadlam dzis: 1 banana, bylke pelnoziarnista z szynka i ogorkirm swiezym, jablko oraz wypilam herbate. teraz popijam wode. niewiele tego bylo bo brakowalo mi czasu niestety:( mam sie dobrze i nie zamierzam z tego zrezygnowac:) pozdrawiam:)

czesc dziewczyny! przepraszam, ze sie nie odzywalam ale troche sie u mnie dzialo, niestety same smutne rzeczy.z tego powodu nic mi sie nie chcialo, apetytu tez nie mialam:( postaram sie zagladac codziennie wieczorkiem.moj dzisiejszy jadlospis to: dwie parowki cienkie drobiowe i herbatka a potem piers z kurczaka z brazowym ryzem:) dzieki za wsparcie Majeczko, to dla mnie wiele znaczy. Tobie dobrze idzie, wiem ze dziecko zajmuje caly dzien a przeciez sa inne obowiazki i jeszcze nauka.podziwiam cie ,ze dajesz sobie dzielnie rade:) tak trzymac a wszystko bedzie dobrze.

Magdaliano nie przejmuj sie:) glowa do gory, kazdemu sie zdarzaja potkniecia i slabsze dni.ale jak to mowia: " co nas nie zabije to nas wzmocni" wiec trzeba isc dalej i miec pozytywne nastawienie a bedzie dobrze. dziewczyny trzymam za was kciuki.zycze dobrej nocki:) jutro sie odezwe!

WITAM WSZYSTKICH:) WRESZCIE TEN CIEZKI WEEKEND SIE SKONCZYL:) DZISIEJSZY JADLOSPIS TO: BULKA Z SEREM I OGORKIRM + KAWA; GOT. ZIEMNIAK I WARZYWA; HERBATA I STANDARDOWO WOAD:)) DO USLYSZENIA

Gość bezkursowa
Witajcie dziewczyny, mogę się przyłączyć ? Ważę 63kg mam 160cm:)

witajcie dziewczyny:) fajnie,ze do nas dolaczylas bezkursowa.bedzie razniej:)u mnie jakos leci ale dzisiaj milalm chwile slabosci i wsunelam batonika w czekoladzie.no coz tak to bywa ale poza tym trzymam sie .dzisiaj zjadlam rano kanapke z szynka drobiowa i herbatka do tego, na II sniadanie w pracy platki owsiane a na obiadek ciemny ryz z jogurtem.oczywiscie codziennie wypijam butelke wody plus kawka i herbatka bez cukru.majeczko trzymaj sie , ja na pewno bede tu zagladac:)pozdrawiam wszystkich:)

Gość magdaliana
Witaj Majeczko!!! Przepraszam, ze nie pisalam, ale w piatek pojechalam na niespodziewane szkolenie do Warszawy ( zdalam nowy kursik:) ) i wrócilam wczoraj w nocy i od dzisiaj w cholere do roboty. Nie ucieklam z watku- tak latwo sie mnie nie pozbedziesz:) Poleglam przez weekend, w sumie malo jadlam, ale do odchudzania bym tego nie zaliczyla, wiec od dzisiaj znowu start od rana byl: 3 wafle ryzowe takie zielone z biedronki 1 jablko 1 kanapka z zóltym serem troche zupy (bez ziemniaków) no i oczywiscie herbata bez cukru i woda zaraz zrobie brzuszki bo na tym szkoleniu ciasta, kawki itp, a na zakonczenie na impreze to takie pyszne salatki:/ No cóz nie ma co wspomina tylko wziasc sie za siebie:) Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz za nieobecnosc. Witam równiez nowe dziewczyny :) Malinko swietnie sie trzymasz:)

WITAM WSZYSTKICH:)) MANDALINKO:)OCZYWISCIE, ZE SIE NIE GNIEWAM ALE NIE UKRYWAM , ZE BRAKOWALO MI TWOJEJ OBEZNOSCI. BO W KONCU OBIECALYSMY SOBIE, ZE BEDZIEMY CODZIENNIE:) DZISIEJSZE MENU:) Ś: 2 KROMKI CHLEBA CHRUBKIEGO Z SZYNKA I SEREM BIALYM I 1/4 JABLKA; II Ś: BANAN; OBIAD: GOTOWANY INDYK + CHUDY ROSOL Z MARCHEWKA I MAKARONEM; KAWA I HERBATA; NA KONIEC WOOOODA:))) CIESZE SIE , ZE ZAGLADASZ MALINKO W WOLNEJ CHWILI:) DO USLYSZENIA JUTRO DROGIE PANIE:)

Gość magdaliana
Malo zjadlas:o Ja jeszcze dojadlam dwa wafle ryzowe z zoltym serem i dwa jablka mam straszny apetyt:( Rozregulowalam sie przez weekend:( Ide zaraz brzuszki zrobic hehe

Gość bezkursowa
Witajcie:) ja dziś zjadłam płatki owsiane, małą porcje sałatki greckiej,batonika zbożowego,kromeczkę chlebka z serkiem białym,soczek multiwitaminke ,trochę wody ( nie lubię wody:( ) i jakieś herbatki niestety słodzę pół łyżeczki bo jeszcze nie nauczyłam się pić bez cukru:D

czesc dziewczyny!fajnie,ze znow jestes Magdaliano, Majeczko dobrze Ci idzie_podziwiam:) u mnie pomalu leci .dziekuje za mile slowa ale z ta wytrwaloscia jest roznie.Przez ta pogode i zimno ciagle sie chce jesc, szczegolnie czegos cieplego.ja sie jeszcze wymarzne na przystankach a drodze do pracy i z powrotem wiec mam zachcianki.ale stram sie trzymac:) dzisiaj zjadlam: na sniadanie 2 jajka na miekko i herbata, potem na II sniadanie w pracy platki owsiane a na oboad zupe warzywna bez zabielacza:)oczywiscie wypilam 1,5 l wody jak codzien. pozdrawiam was goraco i trzymam kciuku:)do jutra!papa

czesc dziewczynki:)) dziesiejszy jadlospis: banan i jogurt; rosolek z makaronem; got. wolowina z sosem koperkowym; pomelo; herbata; woooda:)))) piszcie wiecej:) mandalino!!dobrze ze sienie poddalas:) malinko!!!oby do celu:)) do jutra:)

Gość zuzia1-26
czesc dziewczyny dolaczam sie do Was jestem od dzisiaj na diecie south beach

hej dziewczynki:) jak sie trzymacie? witam nowa kolezanke zuzie:) dzisiejszy jadlospis: 2 kromeczki ciemnego chleba z dzemem i herbata, jogurt naturalny i zupa jarzynowa, do tego woda i jedna czarna kawka:) troche czytalam o tej diecie south beach, wydaje mi sie ze jest dosc kosztowna. zuzia napisz jak sobie radzisz i komponujesz posilki! poza tym u mnie jakos leci, jak tylko wylecze kregoslup to wroce do jazdy na rowerze.brakuje mi ruchu, oczywiscie teraz skorzystam z rowerka stacjonarnego bo za oknem zimno:) pozdrawiam wszystkich!do jutra papa

CZES DZIEWCZYNY. PRZEPRASZAM, ZE WCZORAJ NIE NAPISALAM ALE BYLAM TAK ZMECZONA , ZE POLEGLAM:) wczoraj zjadlam: I sniadanie: platki z mlekiem II sniadanie: garstka zelkow, herbata, 2 kromki chleba chrupkiego z dzemem obioad: kasza gryczana z salata i pomidorem+ 1 jajo kolacja: galaretka, 4 wafelki i herbata owocowa WODA:) a dzisiejsze menu przedstawia sie nastepujaco: na sniadanie 2 parowki, szklanka soku(o.5 soku i o,5 wody) a na obiad zjadlam ryz z warzywami i tez wypilam sok(j. w) w miedzy czasi wypilam te zkawe z cukrem i mlekiem i herbate:)) teraz popijam wode:)) a jak wam idzie???

czesc wszystkim:)dzisiaj jestem pozniej bo mialam mnostwo zajec. dzisiaj zjadlam:2 parowki z ketchupem i herbata,jogurt naturalny i kawka czarna,2 kawali pizzy wegetarianskiej ( w pracy byla imprezka) i teraz pije herbatke.oczywiscie w ciagu dnia butla wody:)dobrej nocki i do jutra:)papa

Gość zuzia1-26
Czesc kochaniutkie Ja caly czas na south beach,czuje sie dobrze,glodna nie chodze:)mam nadzieje ze razem uda nam sie zrzucic te niechciane kilogramki

Gość zuzia1-26
jak dla mnie dieta nie jest droga,gdyz opieram sie na wszystkich zielonych warzywkach,njbardziej uwielbiam ogorki wiec jem je na potege:)poza tym z miesa tylko kurczaczek(piersi bo nic innego nie lubie) i kotleciki z ryb,tunczyk w puszcze,do tego duzo sera light,papryki,pomidorki,juz wczesniej bylam na tej diecie i strasznie ja chwale tylko ze poprzednim razem zwalilam w 4 tygodniu gdyz mialam urlop i pojechalam do babci a tam wyzerka:)jak macie jakies pytania to moje gg 530826

Gość zuzia1-26
ale tu cichutko dzisiaj

czesc dziewczyny:) przepraszam,ze sie nie odzywałam ale mialam szalony weekend.tak szybko czas mi zlecial a dzisiaj znow poniedzialek i kolejny pracowity tydzien!u mnie bez wiekszych zmian.moje menu podczas weekendu nie bylo zbyt wyszukane ale pilam wode i nie jadlam kolacji:) dzieki za odpowiedz zuzia, zaciekawilas mnie ta dieta.kiedys troszke czytalam o tej diecie ale milam inne wyobrazenie.ale skoro tak sobie chwalisz to warto dowiedziec sie wiecej.jesli mozesz to napisz przykladowy jadlospis na jeden dzien.z gory dziekuje:) cos sie nie odzywacie kobietki, pewnie tez weekend was pochlonal i mialyscie mnostwo zajec.rozumiem to i czekam na jakis wpis:) tymczasem pozdrawiam i do jutra:)

Gość zuzia1-26
sniadanie swiezy ogorek w ilosci jakiej nam sie tylko podoba,pomidorek,feta,papryka lunch jakis jogurt light bez owocow obiad-ryba badz piers z kurczaka,zielona fasolka szparagowa,badz kalafior,brokuly podwieczorek-galaretka kolacja-serek wiejski do 2%,badz jogurt naturaly z pokrojonym ogorkiem,papryka,pomidor,feta, wazne jest to aby najesc sie do syta wazne jest rowniez to iz w pierwszych dwoch tygodniach nie jemy pieczywa,owocow,ryzu,makaronu ziemniakow,kukurydzy,marchewki wszystkie sery owinny byc light w pierwszym tygodniu zrzucamy jawiecej kilogramow,brzuch tez sie od razu zmniejsz:)ja jestem bardzo zadowolona z tej diety gdyz nie chodze glodna:)