Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opcji takiej nie ma

Dzieci z wpadki

Polecane posty

Gość opcji takiej nie ma

Czy są tu jakieś mamy, które się zabezpieczały przed ciążą a mimo to w nią zaszły? Jeśli są niech napiszą, proszę.

Gość nie ma takiej opcji
Zebys nie wpadla. Nie ma 100% antykoncepcji.

Gość opcji takiej nie ma
to ma być temat o dzieciach z wpadki a nie bezmyślnym zachodzeniu w ciążę! O dzieciach które narodziły się, nie narodziły się albo mają się dopiero narodzić mimo, ze ich rodzice stosowali antykoncepcje zgodnie z zaleceniami. Jeśli są tu tacy rodzice to piszcie.

Gość czasem sie bzykną
w domu pod kołdrą, a nie planowane to i tak wpadka

Gość oczywiscie sa
i to wiele. Jakies 30% wszystkich matek. Buhahahhhahahahhahahhahahahahahahahhhahahahahahahaha.

"www.tnij.org/vivix Biedne dzieci z wpadki.Mają rodziców którzy są ze sobą tylko dlatego że sie bzykneli na imprezie" Każdy sądzi według swoich czynów :p Mam dwoje dzieci, wpadka za każdym razem.Pierwsze dziecko urodziłam dwa lata po ślubie, drugie 10 lat po ślubie. Nie są przez to mniej kochane :D

Gość opcji takiej nie ma
to niech te matki opiszą jakie metody anty stosowały i co było powodem tego, że metody nie poskutkowały.

Gość kurde wiecie co
ja tak na podstawie znajomych, rodziy moge stwierdzic że te dzieci z wpadek pomio zabazpieczenia to jakaś ściema wielka.. ile razy moje kolezanki (bedąc nawet krótko z facetem) mówią że albo w ciążę zaszły świadomie albo że się zabezpieczały ale metoda zawiodła a się potem w rozmowie okazywało że wpadka. Jak autorko chcesz się dowiedzieć czy można zajść w ciąże zabezpieczając się to powiem Ci że na pewno są takie przypadki ale większość dziewczyn która twierdzi że zaszła w ciąże pomimo zabezpieczenia po prostu ściemnia żeby nie wyjść na nieodpowiedzialną.

Gość opcji takiej nie ma
lilitka jakiego zabezpieczenia używaliście? co poszło nie tak że masz dzieci?

Gość prosze cie bardzo
1. Pekla debilowi gumka 2. Zapomnialam o tabletce 3. Spirala mi wyleciala jak sobie wsadzilam rure od odkurzacza.

mi tez trudno uwierzyc..przeciez jak beirzesz tabsy to nie ma opcji ciazy...czasem sie zdarzy zapomniec jednej tabsy i to tez nie wystarczy by zajsc

Gość ona 43
nie ma takiej opcji--majac 17 lat zaczełam zazywac tabletki,wspołzyłam prawie codzinnie(oprocz krwawienia),nie wpadłam. Majac 19 lat załozyłam spiralke domaciczna,wspołzyłam rzec można codziennie(oprocz m-czki),nie wpadłam. Majac 23 lata sciagnełam spiralke poł roku przed terminem aby zajsc w ciaze.Po 2 m-cach od ściągniecia spiral.zaszłam w ciaze. Po ur.dziecka ,po poł roku zaczełam wspołzyc,uzywałam globulek wraz z prezerwatywa,wspołzyłam takze parwie codziennie(oprocz krwawien),nie wpadłam. Majac prawie 27 lat zaczełam zazywac tabletki antykoncepcyjne,wspołzyje mozna by rzecz codziennie(oprocz krwawien)mam teraz 43 lata,nie wpadłam,wiec jednak stosujac prawidłowo srodki anty.mozna nie zjasc w ciaze.

Gość opcji takiej nie ma
właśnie tak myślę. Bo wpadka to dla mnie niezadziałanie tabletki, pękniecie gumki, albo zsuniecie (ale to się wie więc można wziąć tabletkę PO) a jeśli ktoś zapomni tabletki to to wpadka już nie jest. Można było się dodatkowo zabezpieczyć. Więc strasznie mnie interesuje czy jest tu jakaś mama, która będzie miała, ma , albo nie zdecydowała się na dziecko właśnie z takiej prawdziwej wpadki?

Gość kpisz czy o droge pytasz
Tabletki panaceum na cale zlo. A swistak siedzi i zawija beciki.

Gość opcji takiej nie ma
nie bardzo rozumiem ostatniej wypowiedzi

Gość jak nie rozumiesz
Nie ma 100% antykoncepcji. To jest napisane na kazdej ulotce i prezerwatyw i tabletek, jak nie rozumiesz to moze uzyj wibratora.

Gość można wziąć tabletkę PO
Zabijanie masz we krwi??? Przecież to już zarodek,chociaż kilukomórkowy!!!

Gość opcji takiej nie ma
tabletkę po stosunku to nie jest zarodek bo nie doszło do zapłodnienia ale jak się wie ze prezerwatywa pękła to można wziąć. Ja umiem czytać, a teraz chce zweryfikować to co napisano dlatego pytam czy są tu takie mamy?

Gość mozna sie wyskrobac
jak nie w polsce to gdzies indziej. A co ! pierdole sie to stac mnie na bilet !

Gość ona 43
jak nie rozumiesz--nie ma 100 % antykoncepci ,wle tylko wtedy gdy np.table.nieparwidłowo sie zazywa.Jak masz biegunke,wymioty i to nie tylko do 4 h(z naddatkiem)albo trzeba zazyc ponownie tabl.albo juz do konca opakowania trzeba oprocz tabl.takze prezerwatywe uzywac. Takze leki moga wpływac na skutecznosc tabl. Łykajac tabl.anty.trzeba wyrobic sobie tak jakby rezim osobowy i wtedy naparwde mozliwe jest nie wpadniecie w ciaze,czego sama jestem dowodem przy bardzo czestym(mozna by rzecz codziennym)wspołzyciu seksualnym.

Gość jest takich mam wiele
Czego oczekujesz.

Nie mogę używać antykoncepcji hormonalnej - to żeby wyjaśnić resztę ;) Za pierwszym razem zawiodły metody naturalne (Billingsa +kalendarzyk), za drugim razem pękła prezerwatywa. Widać tak miało być :)

Gość nie ma takiej opcji
lililitka a powiedz mi wiedziałaś odrazu po stosunku, że prezerwatywa pękła?

Gość jest jedna taka stara
Skuteczna metoda, ale co wy mlodzi wiecie. Metoda nazywa sie szklanka wody - zamiast.

Gość llena25
Nie ma czegos takiego jak wpadka przy braniu tabletek. Wiele kobiet mysli ,ze jak zajdzie w ciazy to zatrzyma przy sobie faceta, wiec celowo zaliczaja "wpadke kontrolowana".

Gość ona 43
jest jedna taka stara--:-) i co,stosujesz ja od lat,ta metode ze szklanka wody ;-) Ja tam wole jednak seks niz wode :-)

Gość opcji takiej nie ma
to jak wiedziała to dlaczego nie pojechała do lekarza i nie wzięła tabletki po stosunku? Więc to nie była wpadka tylko świadome zajescie w ciąże w jakiś tam sposób.

Oczywiście, że wiedziałam. Tyle, że nie przejęłam się tym zbytnio. Miały być to dni niepłodne ;)

Gość luuay
Ja teraz jestem w ciąży z wpadki. Gumka pękła, dziurka była na tyle mała, że nie wyczailiśmy. Po 3 miechach poszłam do gina a on: "Gratuluję!" i pokazuje mi 12-tyg. dzieciaczka...

Gość llena25
gdybys nie chciala byc w ciazy, to po zauwazeniu, ze gumka pekla polecialabys po postinor. Naprawde jak ktos nie chce miec dziecka, to go nie bedzie mial, takze te bajeczki o wpadkach sa smieszne...