Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalineczka

Kobiety należy kochać niezależnie ile ważą i jakie mają piersi

Polecane posty

Gość lalineczka

szkoda, że większość facetów o tym nie wie, ale dla mnie to nie mężczyźni tylko zwykłe smarki :-p

Gość hyhyhyhyy
o ile na wagę mogą mieć wpływ to na wielkość piersi tak samo jak faceci na wielkość fiu.ta wpływu nie mają

Serce przykro mi ale natury męskiej nie zmienisz, oni nie kochają za to kim jesteś a za to jak wyglądasz. Ja się z tym pogogdziłam jestem dobrym kumplem rękawem do wypłakania ale że nigdy nie znajde sie w roli kobiety której pożądają. To czego pożądasz jest zakodowane w mózgu. Nie zmienisz tego.

Gość ta znowu swoje
Kobieto nikt nic nie musi wypada szanowac kazda nie zaleznie od tego czy chuda, gruba, garbata, cycata czy tez plaska szanowac jako czlowieka kochac tez mozna nieby rozne, ale jezeli sie ktos komus nie podba to bez przesady wiekszosc lubi zgrabne dziewczyny tak juz jest, taka moda, takie czasy zeby nie bylo jestem GRUBA, domagam sie szcunku jako osoba, ale nie uwazam ze musz sie podobac, bo nie musze i tyle

Gość brawo dla powyższej wypowiedzi

Gość ta znowu swoje
przepraszam za "pozjadane" literki gruba, zawsze glodna ;)

prosze nie wrzucac wszystkich facetow do jednego worka..... no chyba ze piszecie drogie panie o malolatach....:D

większość kobiet jest albo szczupła i mają małe piersi, albo mają duże piersi i nadwage. Muszą się na coś zdecydować

Gość ta znowu swoje
dziekuje

Gość ummmmm zastanawiające123
A jakie to sa małe piersi? np przy wzroście 170 cm, wadze 59? Ciekawe co napiszecie, bardzo ciekawe!?

Gość Ja wam coś powiem
Każda kobieta może być piękna !!! Musi tylko się zachowywać kobieco... ubierać... wyglad zawsze można podrasować i uwierzcie mi każda z nas może przyciągać uwagę. Dużo zależy też od mężczyzny! Raz za czas kupcie sobie jakąś ładną kieckę i uwierzcie mi czy masz duże czy małe piersi nie ma znaczenia !!

Gość ale mądrość życiowa

Gość NVKIJN
lalineczka przeciez ty ważysz 90 kg :o opanuj się dziewczyno znowu siedzisz przed kompem i wpierdalasz chipsy i batoniki rusz w końcu te swoje dupsko i zrób coś z nim ale przestań już mówić CO CHŁOPACY POWINNI A CZEGO NIE :)

Gość ummmmm zastanawiające123
no i co z tymi piersiami, podacie jakie to małe, a jakie duże!

nie kocha się kogoś za to, jak wygląda. prawda jest taka, że większość grubych dziewczyn jest zakompleksiona, nieśmiała albo wręcz przeciwnie, mająca pretensje do całego świata za to, jak wygląda, wstydzi się rozebrać przed chłopakiem albo pokazuje wszem i wobec swoje ciało, ubierając obcisłe ciuchy, inne nie potrafią rozmawiać o niczym innym tylko o dietach, następna grupa nie chce wychodzić nigdzie towarzysko, więc siedzi w domu przed tv (o czym, do jasnej, można z taką dziewczyną rozmawiać?!)... to nie jest tak, że one nie podobają się facetom, bo mają nadwagę. po prostu nie podoba im się ich charakter, dają takiej dziewczynie szansę z nadzieją, że przecież nie musi być super laską, żeby była interesująca, ale najczęściej jest tak, że przy rozmowie z taką dziewczyną skreślają ją po przerażająco krótkim czasie, i to wcale nie przez jej wygląd. nawet grubą i z małymi piersiami można być niesamowicie interesującą i pociągającą, ale o to trzeba się postarać...

Gość mierzycie czy sie
zastanawiacie jakie sa Wasze cyce? Duże, małe, a moze ich wcale nie ma!

Gość już sie nie dowiem
podobne pytanie zostało rzucone , gdy na jakimś poscie ktoś mówił i przyrodzeniu meskim też nie podano mi wymiarów duzego i małego ptaszka w zwisie, ani we wzwodzie