Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chwilowa irytacja

OPOLE - stomatolog

Polecane posty

Gość polaskie dziewczyny o
ul. Helezjusza 4

Gość gość
Ja chodze do Dr. Baranowskiej. Przyjmuje na ul. Jankowskego w Opolu. Kontakt znajdziesz na www.dentica-opole.pl polecam bo bardzo podoba mi sie tam podejście do pacjenta i jakość świadczonych uslug.

Gość gość
Ja od dawna leczę się w Stomarcie na Krawieckiej. Jak na razie jestem zadowolona, miałam robionych kilka wypełnień. Bardzo dobry sprzęt i fachowa obsługa. Zastanawiam się teraz nad piaskowaniem. Miał ktoś z was robiony ten zabieg?

Gość Iwona12345
Hej. Ja od jakiegoś czasu leczę się w Stomarcie na Krawieckiej i jestem bardzo zadowolona. Mają super sprzęt, a co najważniejsze wiedzą jak rozmawiać i jak leczyć dzieci, żeby ich nie zrazić do dentysty.

Gość gość
polecam gabinet stomat. MIKROSTOMART, www.mikrostomart.pl, pan doktor profesjonalny wszystko mi podczas wizyty wytłumaczył co mi się najbardziej podobało. I pracują również w weekendy! nawet w niedziele! a to plus

Gość gość
Sama dość długo szukałam dobrego dentysty w Opolu. Szczególnie, że przez jednego nie wylądowałam w szpitalu po wyrwaniu ósemki. Od tamtej pory bałam się chodzenia do dentysty. Ale w końcu trzeba było się przemóc i pójść. Całe szczęście koleżanka poleciła mi http://rodentia.opole.pl/. Odkąd zaczęłam tam chodzić nie boję się już dentysty. Pracują tam wysoko wykwalifikowanie specjaliści, którzy sprawiają, ze dentysta nie taki straszny, a zęby są zdrowe. Poza tym moja mama tam była na zakładaniu koronek i również bardzo ich sobie chwali.

Gość gość221
Chirurgia, protetyka zębów w Opolu tylko w MEDICUS DENT http://stomatolog-opole.pl/ bardzo dobrze wyposażony gabinet stomatologiczny i co najważniejsze jest życzliwie, miło i profesjonalnie. Dla mnie najlepszy stomatolog w Opolu, robiłem tam leczenie kanałowe, plombowanie i wybielanie, chodzę tam już 5 rok i zawsze jest dobrze

Gość gość
Najlepszy http://rodentia.opole.pl/ . Chodzę do nich już od bardzo dawna, zawsz dostaje wyczerpując odpowiedzi, jestem pod dobrą opieką i ząbki mam zdrowe od bardzo dawna, polecam z całego serca!!!! :)

Gość gość
O stan mojego uzębienia dba Kinga Barbarzak www.stomatolog-kingabarbarzak.pl . Na miejscu mogę liczyć na stomatologię zachowawczą, protetykę. Gabinet jest przyjazny dzieciom, dlatego moja córka uczęszcza tam na zabiegi z zakresu stomatologii dziecięcej.

Gość polka33c
Ja natomiast słyszałam, że w Opolu bardzo polecany jest http://www.estetyka.opole.pl/ , działają bardzo szybko, skutecznie i nie drogo, mimo iż to jest lekarz na wysokim poziomie. Warto udać się do gabinetu, który od razu zacznie działać, a nie szukać innych problemów, by tylko cię naciągnąć. Ja w sumie akurat w tym gabinecie nie byłam, ale pozytywne opinie słyszałam.

Gość Polecam dr Baranowską

Bardzo polecam. Trafiłam do Pani dr Baranowskiej po usłyszeniu świetnych opinii o jej pracy. Wszystkie moje potrzeby zostały spokojnie wysłuchane. Pani doktor fachowo opowiedziała mi o zakresie prac. Podczas leczenia nic mnie nie bolało. Prace protetyczne wyszły przepięknie. Sam gabinet jest bardzo komfortowy i nowoczesny. Panie asystentki również były bardzo uprzejme.Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają najlepszej dentystki w mieście.