Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sanrusia08

Jak to sprawdzic?

Polecane posty

Gość sanrusia08

Musze sie dowiedziec, czy pewien chłopak sie we mnie kocha? od razu uprzedzam, on zachowuje sie dziwnie w stosunku do mnie tzn. doucza mi na każdym kroku, czeka kiedy sie pomyle na lekcji, to wtedy ma okazje, żeby sie posmiac ze mnie - oczywiście robi to najgłośniej ze wszystkich; na mój widok reaguje śmiechem; zawsze siada blisko mnie ( myślę, ze w ten sposób chce zwrócić na siebie moją uwagę). Pare razy przyłapalam go na tym, jak się na mnie gapił. Raz też niby przypadkiem mnie dotknął. Nie myslcie sobie, ze on jest niesmiały. Zaczepia tez inne laski, ale nie głupimi tekstami, tylko np. ciagnie za włosy itd. Ogólnie on ma powodzenie u dziewczyn i nie wiem, dlaczego się mną zainteresował. On oczywiscie zachowuje się normalnie, jakby nigdy nic. Przed wszystkimi się kryje. Ale słyszałam, że gdy chłopak sie zabuja, to właśnie tak się zachowuje w stosunku do laski, która wpadla mu w oko. Po prostu jest dla niej chamski i próbuję swoje uczucie za wszelką cene ukryć. A wy co na ten temat sadzicie????? Czekam na wasze komentarze!!!!!!!! PS. Gdyby co, to mi na nim nie zalezy. Wrecz działa mi na nerwy. Chetnie bym go spławiła.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować