Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirramisu

Faceci,to do was!CZEMU BIJECIE KOBIETY!

Polecane posty

Gość tirramisu

TWIERDZI,ZE MNIE KOCHA,ALE MNIE POBIL?JA JUZ NIE ROZUMIEM MESKIEJ PSYCHIKI WCALE.

Gość www.tnij.org/vivix
Biją ci zakompleksieni,uważają że bicie czyni z nich maczo

Gość a ty stalas i patrzylaś
jak Cię leje?

Gość TIRRAMISU
STALAM I PATRZYLAM,DOBRE...GDY W KONCU UDALO MI SIE WSTAC I NIE DOSTAC KOLEJNY RAZ,UCIEKLAM

Gość prawdziwy facet nie leje
słabszego, to nie faceci tylko tchorze i gnojki.

Gość to w takim razie
poszłabym do lekarza a potem z obdukcja na policję. Rozumiem, ze można uderzyć w nerwach (choć to też nie powinno się zdarzyć) ale nie lać leżącą kobietę. Kiedyś Cię zabije a potem powie na pogrzebie ze kochał!!!!

Gość jakiego słabszego
W koncu jest rownouprawnienie, możesz pracowac w kopalni to mozesz dostac w ryj. ALBO - ALBO.

Gość a czego sie spodziewalas
Czasy że "dziewczynek sie nie bije" odeszly z nadejsciem feministek. Juz wiesz komu dziekowac.

Gość przełamując fale
trzeba bylo wziac pierwsza ciezka rzecz ktora mialas pod reka i tam mu przylozyc zeby sie nogami nakryl to na drugi raz dwa razy by sie zastanowil. Jak facet wie ze sobie nie pozwolisz to tak szybko mu raczki latac nie beda.

Gość nie badz taka do przodu
Bo nastepnym razem przylozy tak ze film sie urwie i nie zdarzysz znalesc cos ciezkiego, zresztą rączki masz ? po co ci cos ciezkiego... to niesprawiedliwe buhahahhahahha

Gość przelamujac fale
a Ty nie badz taki cwany, akurat przy mnie moglbys nie zdazyc podniesc reki , bo w tym czasie dostalbys skopa w krocze i zapamietal nauczke na dlugo

Gość mnie zastanawia jedno
czemu kobiety tkwią w tak chorych związkach?? Zamiast żalić się na forum poczyń autorko odpowiednie kroki... Facet Cię nawala a Ty mu wierzysz w jego zapewnienia, że Cię kocha? To w ten sposób Ci miłość okazuje? Kopnij w dupę tego damskiego boksera!

Gość mgiellka
nie pytaj czemu bija tylko uciekaj od takiego drania nie trac czasu na wywody moj nie bije ale wykancza psychicznie:(

Gość tirramisu
TAK.Odeszlam.Ale bardzo cierpie i przezywam to.Mielismy tyle wspolnych planow.Potrzebuje czasu,zeby zapomniec,bo nie liczac tego ataku namoja osobe,bylam naprawde szczesliwa i zakochana.A teraz jestem w rozsypce.A wogole,mam jakis dziwny charakter,bo nie umiem go nienawidzic,byc zla.Bardziej zastanawiam sie,jak farmaceutycznie mozna uspokoic jego zachowanie.Dopiero jak spojrze w lustro jestem przez chwile wsciekla,gdy widze swoje podbite oczko.