Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtes

co myslec o tym kiedy chłopak po 2 tygodniach mowi mi ze mnie kocha??

Polecane posty

Gość E tamglupoty opowiadacie
Moj obecnie juz maz powiedzial "KOCHAM CIE" na drugiej randce.Nie przespalam sie z nim wtedy,dopiero 2,5roku pozniej:)Jestesmy para od blisko 10 lat,a malzenstwem od ponad 3!Jesli nie jest natretny,a szanuje Cie to mozesz wierzyc,ze nie rzuca tych slow na wiatr:)Powodzenia:))

Gość Ewaldi
facet błyskawicznie wyczuwa, że to jest TA kobieta i TA właściwa i chce aby TA kobieta została i zrozumiała, że jemu zależy , już wspominałem, że facet nie rzuca słów na wiatr i skoro otwiera się i mówi do kobiety 'kocham Cię' to są ważne słowa dla niego i powinny być dla niej , jeżeli ona zrozumie wagę tych słów i następnego dnia odmówi randkę z innym fagasem to znaczy, że coś drgnęło i daje szansę na wspólny związek :)

Gość Ewaldi
nie każdy i nie wszyscy chcą tylko zaliczać kobiety, zdarzają się jednostki chcące mieć i założyć rodzinę i rodziną się zajmować, nie wrzucajcie kobiety wszystkich facetów do jednego worka , wystarczy obserwować i odróżnić chcących od lowelasów ale chyba lowelasów rozpoznajecie ?

Gość KAtes
dziekuje. pytałam go o to ze to nie mozliwe po tak krotkim czasie. a on mi powiedziła ze moze mi to udowodnic ze tak jest.