Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gruby Franek Napisano Październik 13, 2009 tak ! ma być reforma cen ogrzewania, juz czas na takową! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusi jestes piekna madra Napisano Październik 13, 2009 dojrzala i erotycznie drgajaca kobieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gruby Franek Napisano Październik 13, 2009 drgająca z zimna czy z podniecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiszyje Napisano Październik 13, 2009 Lusia - przyznaj się bez bicia :) ile lat już uczestniczysz na tym forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2009 drgająca...? chyba na wietrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2009 bez bicia? niecałe 4 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2009 tak, doopsko marznie :O chcę wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od razu reformy Napisano Październik 13, 2009 normalne gacie zamiast stringów, rajstopy i skarpetki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna śliczna kafeteriuszka Napisano Październik 13, 2009 na wietrze to Ci łechtaczka drga więc majtki ciepłe noś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2009 stringi to tylko latem... moja babcia nosi bawełniane reformy od pach po kolana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2009 zaiste... dziś to nawet majtki z golfem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuluska złocista Napisano Październik 31, 2010 Lusia od dziś noszę ciepłe majtki.......szkoda zdrowia....a Ty...???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
germanotta 0 Napisano Październik 31, 2010 a na erotycznym głupole domagali się żeby chodzić w pończochach... niech sami spróbują , zima ma być gorsza niż rok temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuluska złocista Napisano Październik 31, 2010 założyłam bo wczoraj trochę zmarzłam.......jest fajnie...ciepło miło i wygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 35 lat Napisano Październik 31, 2010 i też już noszę........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia ze Śląska Napisano Październik 31, 2010 Tak.....koniecznie.....pęcherz, miedniczki, zapalenia...teraz już pora na ciepłe majtusie........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śląska Kluseczka Napisano Październik 31, 2010 To już najwyższy czas.........prócz tego takie majty też mogą być seksowne......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do LUsesity Napisano Marzec 5, 2011 Luśka, podobno idą znów mrozy - trzymaj ciepłe majty w najwyższym pogotowiu.........nie daj sobie wmówić, że jest ciepło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orzeszkur Napisano Marzec 5, 2011 i pamiętaj aby za żadne pieniądze nie golić boberka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zmarznięta ................... Napisano Maj 3, 2011 Zimno jak cholera...............śnieg i wiatr...............dobrze, że założyłam ciepłe majtki......szkoda zdrowia................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trochę zmarznięta Napisano Grudzień 3, 2012 Przyznajcie się nosicie już.......? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Grudzień 3, 2012 Myślałam, że tu Luśka wróciła, a tu temat sprzed trzech lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trade Woman Napisano Grudzień 6, 2012 Oj chyba już czas........................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze noszę Napisano Grudzień 12, 2012 się ciepło w taką pogodę i wychodząc na zewnątrz zakładam ciepłe majty z nogawkami...........szkoda zdrowia a prócz tego jest mi cieplutko....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Grudzień 12, 2012 Przxydałyby się ciepłe reformy i rozgrzanie posłów z pomoca krzesła elektrycznego albo stosu:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandro de bibus Napisano Grudzień 17, 2012 myślę, że od lat, wielu lat, jest już pora najwyższa na brutalne i bezkompromisowe reformy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sikorka 38 Napisano Grudzień 23, 2012 ha ha ha........właśnie dziś kupiłam sobie 2 pary........a mróz bierze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ula zmarzluch Napisano Styczeń 21, 2013 od listopada do marca zawsze śmigam w ciepłych majtaskach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sikorka 38 Napisano Styczeń 21, 2013 Nie wyobrażam sobie wychodzenia w takie mrozy bez ciepłych "niewymownych"..............pozdrawiam wszystkie, które tak się noszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach