Gość Sikorka 38 Napisano Styczeń 21, 2013 Czy ktoś wie co się dzieje z Lusesitą de Milagros Dolores.....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sikorka 38 Napisano Marzec 9, 2013 Niestety.......................znów przymroziło i podwiewa...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona diablica Napisano Marzec 18, 2013 Kiedy wreszcie skończy się ta cholerna zima????? http://epoznan.pl/news-news-39278-W_nocy_spadnie_15_cm_sniegu,_a_do_tego_bedzie_wiac stale ciepłe gacie....jak długo jeszcze...................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tatiana 345 Napisano Marzec 19, 2013 Paranoja z tą pogodą, za dwa dni wiosna a tu p.......i jak za cara, bez ciepłych reform i podkoszulki ani rusz.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agóralesięwkurwią Napisano Marzec 23, 2013 coby nosym babom wialnie nie za bardzo obmarzły niech so dupska gatkami optykajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krysia Zmarzluch Napisano Marzec 24, 2013 Ludzie....dziś Palmowa Niedziela..............u mnie minus 11 st. C !!!!!! Muszę wyjść .......zakładam dodatkowe ciepłe majtki.............. polecam wszystkim....szkoda zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leśna drózka Napisano Listopad 16, 2013 Powoli nadchodzi ten czas - dbajcie o siebie, ja już "wskoczyłam" w ciepłe majtki.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 absolutnie już najwyższa pora...................!!!!!! czy ktoś zaprzeczy....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmarznięta Zuzanna Napisano Listopad 5, 2016 Od wczorajszego ranka noszę i jest mi cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach