Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnie zakochana

Boże jak ja za nim tęsknię!

Polecane posty

Gość ale peezda
o bosz ten na nią srra a ta skamle o uczucie żenada w trampkach :-O

Gość ale peezda
nie lubisz mnie już ? ale żałosna menda że na srake zbiera

byc moze byl zajety czy cos, mial zly humor, ale jesli zawsze z nim tak rozmawiasz, zaczynasz rozmowe to nie dziwie sie ze Cie w pewnym sensie olał.

Gość bezradnie zakochana
a jak miałam zacząc? :(

'co słychac?' 'co tam?' teraz chlopak sobie pomysli, ze myslisz wylacznie o tym czy on do Ciebie napisze.

Gość ale peezda
szkoda że nie napisałaś --daj mi poćućkać swojego dużego palca u stopy,plizzzzzzz

Gość bezradnie zakochana
ale nie mogłam napisać co tam.. bo to takie oklepane:O

Gość bezradnie zakochana
bo to miało być takie zartobliwe.... takie pytanie retoryczne..bo wiem ze mnie lubi przeciez:(

Gość bezradnie zakochana
onnnnnn 21:15:54 a jestem juz xxx 21:16:12 nie no jak nie masz czasu to nie bede przeszkadzć onnn 21:16:49 mam mam dla ciebie mam xxx 21:17:19 a co robisz? onnnn 21:17:43 a nic a ty xxx 21:18:21 to czemu nie masz czasu dla mnie? onnn 21:18:42 mam mam ale jeszcze chwile temu nie mialem ale juz mam 21:19:13 a ty co porabiasz xxx 21:19:22 aha.. skomplikowane xD najważniejsze zdanie MAM DLA CIEBIE MAM :) moze sobie wmawiam za dużo..ale to chyba cos znaczy .. nie? :)

nie lap go za slowa, byc moze tylko tak to powiedzial. dziewczyny maja czesto sklonnosc do nadinterpretacji i pamietaj ze chlopacy to proste stworzenia i oni po pierwsze nie potrafia czytac miedzy slowami i tak samo nie przekazuja wiadomosci miedzy slowami. jak cos chca przekazac to robia to wprost. taka rada na przyszlosc od starszej kolezanki :)

Gość bezradnie zakochana
a teraz poszedł na film..ale zawsze go ogląda..wiec chyba mnie nie unika tylko poprostu poszedł jak zawsze na film... napisał ze pogadamy jutro w szkole... :) dziękuje wszystkim za uwagę. a w szczególności dziękuję tym, którzy przyczynili się do tego, ze odważyłam sie do niego napisać:) dobranoc😍