Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam kobiety na reszte zycia

Szukam kobiety, która będzie chciała wyemigrować do AU.

Polecane posty

Gość tam jest gorąco i zyja weże
skorpiony i ptaszniki

Gość a po co ci laaska

Gość dziękuję za zaproszenie
wiem, że tam jest super, nie skorzystam, wolę tu żyć...

Gość kjljlkjlkjlk
żadna nie chce, co za durnowaty pomysł szukać kobiety na całe życie na kafeterii

Gość katarina to ja
tam są niesamowicie wielkie pająki feeeeee

Gość australia to pieklo
dla polaka . Ale Hiszpan by sie przyzwyczail do goraca .

Gość ghf45
nienawidze goracą . Nawet w Polsce sie wkurwiam jak jest goraco w lecie i poce sie w mieszkaniu i ledwo oddycham , a tam jest tak caly rok tylko jeszcze cieplej . JAkies + 36- + 40 w cieniu Proponuje nowa zelandie

Gość ja chce ja chce
jestem na 3 roku i chce stad spadac.Ale pewnie jestes pasztecikiem :D:D:D

Gość jamanka
ja byłam tam przez 3miesiące 6 lat temu i chociażby mi płacili nie zostałabym tamna stałe.Wolę chyba jednak Europę:) większa różnorodność.

Gość jamanka
nieprawda że tam wszędzie przez cały rok jest gorąco:)zimąnp. w Sydney sa temperatury kilkunastostopniowe:( w kurtkach się chodzi:) napółnocy( okolice Cairns)jest ciepło nawet zimą:)

A ja chętnie bym się do Australii wybrała. Ale na stałe niestety nie mogę, przynajmniej na razie... Może kiedyś :)

Gość bvvc
ale prawda jest ze dla Polaka to nie jest miejsce dobre . Ile tam komarow musi latac caly rok

Gość jamanka
może nie jestem poprostu tak otwarta:)też myslałam, że to super kraj,znałam go tylko z TV i z książek:)niektórzy są nim zachwyceni bo tam łatwiej się żyje,jak dla mnie za dużo tandety i mało charakteru:) W samym Sydney jest masa azjatów(przepyszna kuchnia i to akurat na plus )jaki dziesz ulicą czujesz się jak byś była w azji;) Nie istnieje tam pojęcie mody ludzie wyglądają jakby ubierali się w lumpeksach:) ładne widoki sa,ale tylko te naturalne jeśli chodzi o architekturę to masakra jak dla mnie. Jak rozmawiałam z australijczykami to mówili że kilkanaście lat temu było inaczej, teraz ludzie nie sa już tak otwarci tam. Jakja byłam były tylko dwa rodzaje czekolady( dwie firmy:) i do tego inna niż u nas, bo ze względu na temperatury czegoś do niej dodaja i tak jest ze wszystkim do jedzenia jedzena-mało wyboru.Chyba że azjatyckie albo owoce. Fajny kraj na wakacje,ale na całe życie to chyba tylko dla tych co nie radząs obie tutaj i chca spokojniej żyć,tam łatwiej chyba o pracę i lepsza jest pomoc socjalna(ale to tez wszystko ulega zmianie bo maja napływy emigrantów z azji).Dlategomają wymagania emigracyjne jeśli chodzioemigrację z europy.