Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia sie spelniaja

jak go odnalezc?

Polecane posty

to byla moja wielka milosc, minelo 6 lat, nadal o nim mysle i chcialabym choc jeszcze raz go zobaczyc!problem polega na tym, ze mieszkamy od siebie 600km nie mamy wspolnych znajomych. szukalam go na n-k ale nie ma tam profilu, znalazlam natomiast jego kolego z l.o w tym jednego dobrego przyjaciela, napisac do tego kolegi?chcialabym bardzo wiedziec co u niego

Gość Antek Bereda
Zgłoś na milicję, że Cię zgwałcił gdy miałaś 13 lat to Interpol go znajdzie :)

dlatego chcialabym sie kogos wypytac co u niego, nie wiem cos mnie do niego ciagnie

napisalam... kurcze nie wiem czy to przeznaczenie czy tez sie moze wkrecam, ale piszac do tego kolego w radiu nagle puscili ''nasza'' piosenke...

od kiedy mnie winem poczestowal pod naszym sklepem gs-u zapalam do niego dziecielina

on sie chyba zapil na ament

to wyzej to podszyw nasza historia byla w ogole bardzo dziwna, niesamowita i zakonczyla sie nagle pamietam, ze kiedys dawno temu bylam u wrozki, widziala go w kartach, powiedziala, ze on odejdzie, ze ten zwiazek sie zakonczy, a potem na koniec kazala mi wylosowac jedna karte i wyszla mi karta malzenstwa, i powiedziala ze tak jakby on mialby mi byc pisany w pezyszlosci wlasciwie juz o tym zapomnialam, tyle lat minelo...6 lat kiedy go nie widze i nie slysze, ale czasem wspominam i mam usmiech na twarzy tak bardzo chcialabym zeby nasze drogi jeszcze raz sie spotkaly, choc jeden jedyny raz spojrzec mu jeszcze w oczy, ile bym za to dala... ale to chyba nie realne marzenie

dziekuje choc jak pisalam to jest raczej nie realne dzieli nas ponad 600km od 6 lat nie wiem co sie z nim dzieje, nie mam z nim zadnego kontaktu kiedy ostatni raz go widzialam byl na drugim roku studiow, dzis juz zapewne je skonczyl, moze wyjechal za granice dziwi mnie, ze nie ma konta na n-k, byl raczej typem osoby, ktora zalozylaby napewno ciekawa jestem co u niego, mam nadzieje, ze ten kolega mi odpisze nota bene ten kolega mnie troche zna, ale napisalam z konta fikcyjnego

poszukaj na facebook.. ja wierze we wrozby bo pare lat temu wrozka przepowiedziala mi przyszlosc. myslalam ze to nierealne bo bylo to zupelnie jak z filmu .. a jednak.. w przeznaczenie tez wierze...powodzenia! warto sprobowac ale jesli ma juz wlasna rodzine to zrezygnuj... pozdrawiam

na facebooku rowniez go nie ma