Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia9609

PO CZYM POZNAĆ, ŻE FACET ZDRADZA?

Polecane posty

Gość Nadia9609

A no właśnie.. Może któraś coś podpowie? Z doświadczenia wiem, że faceci posiadają drugie telefony, ewentualnie mają jeden z którym się nawet na chwile nie rozstają....

Gość Nadia9609
Są też i takie kobiety które niczego nie podejrzewają bo facet zachowuje się zwyczajnie, czyli jak zawsze.

Gość antonine
tylko wtedy, gdy popełniamy jakiś błąd, przyłapiecie nas na kłamstwie, zostawimy telefon a wy go sprawdzicie. generalnie sie nie da, ale my popełniamy duuuzo takich błedów!

Gość Nadia9609
Ewentualnie wracacie późno z pracy, to też może być jakiś sygnał.

Gość nananananananananaaa
rzygać sie chce już od tych wszystkich waszych kurwa zdrad , kochanków , kto winny , kto niewinny , kto cierpi bardziej :)

Gość Nadia9609
Możesz żygać, nikt nie kazał Ci tutaj wchodzić i czytać. Poszukaj ciekawszych tematów dla siebie w takim razie.

Gość 8mila
to zalezy od wielu czynnikow..... gdzie pracuje,w jakich godzinach,jego zwyczaje,znajomi, czasami bardzo dobrze sie kryja jesli podejrzewasz,ze facet cie zdradza to mozliwe,ze cos w tym jest,bo powod,zeby go podejrzewac widocznie masz nie moge sie wiecej wypowiedziec,bo nie znam szczegolow a to jest wazne

Gość temat zdrady
temat na czasie, bo niestety zdrada jest na "topie" nic na to nie poradzimy, są ludzie i ludziska..a więc co do zdrady, kłamstwa, późne powroty, dwa telefony, druga karta, lub jeden telefon który, jest noszony wszędzie ze sobą, dziwne zachowanie, czasem zbyt miłe, czasem wredne, brak sexu, lub co dziwne jego nadmiar, i wiele innych czynników.. dziś dowiedziałam się że moja bratowa zdradziła mojego brata, po roku ślubu, przyłapał ich dziś jak siedzieli razem i prosto w twarz powiedzieli że są razem, ona ukrywała się ze zdradą tak że cały czas dosłownie cały czas kłamała:(smutne ale prawdziwe:(niestety, ludzie nie mają sumienia

Gość Nadia9609
Dla sprostowania nikt mnie nie zdradził ani nie zdradza bo obecnie nie jestem w żadnym związku, jednak temat dość ciekawy i właśnie na czasie :) Niestety na czasie.. Może komuś przydadzą się te wskazówki? Jednak kobieta która na codzień przebywa z facetem potrafi zauważyć zmiany. Facet który ma kochankę zmienia się... Niekiedy nawet ją kocha! Wtedy różnice widać w zachowaniu o wiele bardziej.

Gość Nadia9609
Albo też w telefonie wycisza sygnał na smsy całkowicie, tylko na rozmowy tel zostawia :)

" Facet który ma kochankę zmienia się... " - :D:D:D i wpada :D:D:D dlatego lepiej się nie zmieniać :classic_cool:

Gość ffdgfdgf
Wiesz kiedy zdradza jak cie nie ma przy nim zawsze jak chialam miec dla siebie czas a on wtedy szalal

Gość boli mnie tak
...ja sms przeczytalam i juz wiedzialam ,ze zdradza....

Gość laaaaaaa
jak mu nie dajesz

taaa...ten dzwiek wyciszony:) albo nieodbieranie telefonu nie odp na smsy...i łazenie z telefonem wszedzie... pokryjome gadanie przez tel w innym pokoju, a jak wejdziesz i pytasz kto...pomyłkaa...

Gość tak mysle
1. chowa tel 2. przy tobie nigdy nie rozmawia tylko wychodzi 3. nagle intensywniej dba o higiene np. zuzycie na raz wody toaletowej:D 4. zwraca bardziej uwage jak sie ubiera 5. najzwyczajniej w swiecie zaczyna klamac

Gość no wlasnie tak
rzeczywiscie od jakiegos czasu nie widze jego telefonu:-o

Gość Nadia9609
Z tymi facetami to urwanie głowy.. Trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte.

Gość trzeba mieć też
otwarty nos i obwąchać mu fiuta czy nie zalatuje spermą albo rybką

Gość Z własnego doświadczenia...
Ale to o sukę chodzi: 1/ telefon - wszystkie sztuczki jw 2/ internet - godziny na GG i NK 3/ baby są głupie i nie potrafią wpisywac r\zeczy w telefon. Znajdź i przejrzyj jej notes. Moja suka miała tam numery tel. alfonsa i pełne kalendarium schadzek. Kretynka!!! :) 4/ zero sexu jw a jesli był to jakbym bzykał zwłoki 5/ kompletna obojętność Przeszło jej dopiero gdy zdobyłem dowody, dostała oklep a alfons trafił do szpitala bo tak mnie jakoś zdenerwował... ;)

Gość Nadia9609
Też mi się wydaje właśnie, że u kobiet szybciej można wykryć tą zdrade, nie wiem może się mylę. One bardziej do wszystkiego podchodzą uczuciowo... Facet to facet. Jednak różne są przypadki więc lepiej nie należy uogólniać :)

Gość Martyynka75
Różnie to bywa, wczoraj dowiedziałam się że niektóre kobiety 30letnie(chodzi o moją znajomą)nie potrafią pisać smsów ani ich odczytywać.. Wtedy sytuacja jest znacznie gorsza ;) Buziolki

Gość bezradna żona
Witam wszystkich. Z uwagą przeczytałam wszystko od początku,cały temat ponieważ od pewnego czasu w moim domu panuje dziwna sytuacja..... A mianowicie chodzi mi o mojego męża. Zero czułości,miłych słów,nigdzie nie wychodzimy razem(chyba,że musimy np wesele itd)znajomi też się od nas odwrócili i rzadko kiedy zaglądają..Rok temu mąż kupił laptopa,od tamtego czasu zupełnie pochłonił go świat internetu,chodzi mi o komunikator GG...Mąż pracuje na różne zmiany,gdy ja jestem w pracy on często zostaje sam z synem,wtedy pytam syna "co tata robił" oczywiście słyszę zawsze tyko jedną odpowiedź-oczywiście GG..Syn ma 8 lat więc już wie co jest na rzeczy i minimalnie zna się na takich drobiazgach komputerowych. Zauważyłam też, że mąż ciągle nosi przy sobie telefon,dosłownie nie rozstaje się z nim!Sygnał na smsy wyciszony zupełnie tak jak tutaj ktoś wspomniał...... Ogólnie seksu zero! Mam wrażenie,że ma inną kobietę na boku... Aha,jeszcze coś! Z pracy też spóźnia się strasznie po 2 godziny nawet! Nie wiem co mam robić.... Rozmowy unika,widzę że ma mnie w nosie,nic dla niego nie istnieje....Śpimy osobno również ze względu na to,że syn nie chce sam spać!Ostatnio byliśmy na weselu,wychodził co jakiś czas do szatni(w płaszczu miał telefon) czuję się bezradna :O

Gość bezradna żona
*pochłonął miało być

Gość to oczywiste.......
1. pilnuje tel, nigdy nie lezy na wierzchu 2.bardziej dba o siebie 3. nagle zmienia plany 4. coś nie przewidziane mu wyskakuje 5. denerwuje sie jak cos od niego chcesz (a on mial inne plany) 6.raptem ma dużo spraw w terenie 7. często nie mozna sie do niego dodzwonić