Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izuska1

pomozecie??? proszę o normalne rady

Polecane posty

Hey :) takie małe pytanko co to znaczy jeśli chłopak puści do was oczko?? czy tak z nudów puszcza czy może ma taki tik ma (opiszę szeszej stał w gronie znajomych i jak sie popatrzylam na niego do mrugnoł oczkiem. Pytam was bo nie chce sobie przybierać do głowy że mu się podobam lub cos innego, chce wasze zdanie znać o co mu chodzi.Znamy się z widzenia tylko on mi się podoba a przyznam szczerze że jakoś nie zwracałam na niego szczególnej uwagi dopiero po jakimś czasie jak go przenieśli na inny rejon occhnełam się że mi się podoba i naprawdę zdobylam jego numer telefonu ale nie wiem jak zacząć rozmowę czy można do niego coś napisać?? czy wypada dziewczynie zrobić pierwszy krok jaka ja bylam głupia jak byla okazja jak przychodził to nie wiem czemu nie zwracałam uwagi na niego??? :( Nawet nie wiem czy ma kogoś i czy warto sprubować??? .A jak zrobię z siebie idiotkę lub jak kogoś ma poradzcie coś ja myślę o nim :(

Gość przeleciałbym cię mała
tyle to mniej więcej znaczy

Gość selon moi cest ca
oczko puszczaj ą flirciarze lub młodzi chłoocy ot tak dla hecy. Jak się mu podobasz lub cie lubi usmiechnie sie lekko. chyba ze cie nie lubic:D:)

Dlaczego od razu przelecieć ??? sama nie wiem może faktycznie z nudów to robił a ja głupia sobie przybrałam do głowy :( ech

"czy wypada dziewczynie zrobić pierwszy krok jaka ja bylam głupia jak byla okazja jak przychodził to nie wiem czemu nie zwracałam uwagi na niego??? Nawet nie wiem czy ma kogoś i czy warto sprubować??? .A jak zrobię z siebie idiotkę lub jak kogoś ma poradzcie coś ja myślę o nim" Bez komentarza. Jak zwykle milion dramatów i pytań na cm kwadrat. :D Skoro ci sie podoba, to dzialaj, co za problem. :) "czy wypada dziewczynie.." Tak, wypada. Niektórzy to nawet lubią, albo byliby wdzięczni, szczególnie gdy im się podobasz, a oni sa niesmiali. To taka generalna uwaga, bo juz czytam to pytanie którys raz. Oczywiście - niektórzy... ;)

Jeśli jesteś młodziutka, jędrną laseczką to nie dziw się że puszcza do ciebie oczko. Na pewno w swych myślach widzi Cię pod sobą w najbardziej frywolnych i wyuzdanych pozycjach przez te cudowne 12 sekund. Zrób pierwszy krok, wyjdź z inicjatywą, dzięki temu uszczęśliwisz chłopaka, dzięki temu poczuje się on dowartościowany przez kolejną laskę, a czego więcej chcieć można niż świadomość posiadania powera w oku ;) Ale poza powyższym istnieje tez możliwość ze puścił sobie oczko tak bez powodu, może i mu się podobasz i na oczko za to zasługujesz. I tyle.