Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie tak

Czy on mnie znowu zdradza

Polecane posty

Gość boli mnie tak
Offerma - mi tez sie wydaje,ze niektorzy przesadzaja z ta prywatnoscia.

Gość boli mnie tak
A czy Twoj maz ,partner wie o tej korespondencji? A jego zona? Ja jestem przewrazliwiona,mam zaraz podejrzenia...

Gość swisso19
Jestem sama. a żona ? O niczym nie wie. Jest dla mnie jak przyjaciel. Ale po prsotu nie chcę aby ktokolwiek wiedział o tym, ze ze sobą piszemy. a przecież nie robimy nic złego. Może pora zaufac mężowi ? Nie wiem ile macie lat - bo może to byc kryzys wieku średniego ? A może po prostu jestes przewrażliwiona ? To co dla innych jest rzeczą naturalną dla ciebie od razu wydaje się krokiem do zdrady ? Jestes kobietą zdradzoną i naprawdę nie dziwię Ci się. Ale bez zaufania i rozmowy nic wiecej tu się nie da zrobic. Przyznaj sama przed sobą - nie jest Ci głupio szpiegowac męża (czyt. przeglądac jego telefon) ?

Gość boli mnie tak
Pierwszy raz mu przejrzalam komorke i od razu byl ten sms.od niej..(pisalam powyzej).Potem kiedys raz dwa zajrzalam aby sie uspokoic...Teraz od roku gdzies komorke ma wylaczona w domu.np.wlacza jak dzwoni.Idzie sie kapac,zostawia na wierzchu wylaczona.Nie mam mozliwosci go wiec szpiegowac. Chcialabym mu ufac,ale jak ...Bo tak boje sie kolejnej zdrady.

Gość swisso19
w tym rzecz. Chyba jest mi tak najwygodniej. Nie mam pojęcia. Najważniejsze jest to, ze ja mam tą świadomośc, że nie kocham się z nim, nie spotykam. Tak po prostu wyszło. Ten facet kocha swoja zonę. Nie musi mi tego pisac, ja to wiem, czuję, widzę. Gdyby Cie zdradzał - z resztą juz sama wiesz na czym polega zdrada, jak to wygląda. Domyślisz się, będziesz to czuła. Na razie sa to tylko domysły bo nie ptrafisz mu zaufac. Bez tego będziesz go podejrzewała codziennie. Wykonczysz się psychicznie. kasjerko z tesco - skąd ta pewnośc ? nie mówię, ze ja tak nie myślę, jednak jak to jest, że kobiety oceniaja facetów a tak naprawde nie wiedza co oni myślą ?!

Gość swisso19
offerma, wyobraz sobie, ze czytałam. ;-] Skoro została raz zdradzona a mążzdaje sobie sprawde z tego, że ona o tym wie to o wiele cięzej będzie mu się z tym kryc, tym bardziej, że Ona coś podejrzewa. więc mądrości na bok.

Gość boli mnie tak
Wtedy dlugo nic nie podejrzewalam.......juz raz stac go bylo na zdrade...moze dla niego zdrada to nic strasznego.......

Gość boli mnie tak
Chyba nie ma sensu o tym rozmyslac...mam nadzieje,ze jakby co to szybko sie wyda...i nie bede znowu oklamywana,bo to jest najgorsze.!

Gość west pewnie tez
bez urazy ale facet trzyma wylaczona komorke gdy jest w domu???????????????????????????chyba juz nie ma ni do dodania w tym temacie a te debilki ktore sie tak pluja o prywatnosc faceta-chyba nawet wy potwierdzicie ze to jest nienormalne. moj facet tam gdzie rzuci tel tam on lezy-z moim jest to samo i nie ma problemu jesli ktores chce skorzystac z tel lub laptopa 2 osoby-to naturalne!!ale tylko dla tych ktorzy maja czyste sumienie niestety...

Gość eluuss
pisalas ze wtedy bylas w ciazy? ? wszystko ok ? serio , wspolczuje Ci, naprawde nie zaslugujesz na takie traktowanie on juz raz to zrobil, wiec teraz powinien Ci udowadniac ze tak nie jest nie dziwie sie Tobie ze masz podejrzenia

Gość naiwne gaski/
skoro koles wylacza komorke w domu albo ja gdzies chowa czy do lazienki z nia chodzi to znaczy ze ma kogos!! prywatnosc prywatnoscia ale jak sie ma czyste sumienie to nie trzeba wylaczac komory i mozna ja zostawiac w pokoju bez pilnowania. po co wy wogole wybaczacie takim palantom??? glupie jestescie i tyle.

Gość siostra brata ty
najbardziej wkurwiajace sa te idiotki ktore jeszcze jada po autorce ze niby nie szanuje prywatnosci tego faceta!!co z was za kretynki-jak mozecie jeszcze budzic w niej poczucie winy i twierdzic ze to co on robi jest naturalne...taaaaaaaaaaa wylaczony ciagle tel to przeciez oczywista sprawa

Gość macie rację to nie w porządku
potrafię zrozumieć hasła do poczty - ale ten wyłączony tel. już nie jest normalny.

Gość jagoooodka
A mój mnie nie zdradza, a i tak jest do d....py :-( Jestem 16 lat po ślubie. Tobie autorko współczuję takiego małżeństwa, w którym nie ma zaufania, ale to twój m. jest winny - NIE TY.

Gość boli mnie tak
Macie racje :(

Gość boli mnie tak
Tylko co ja moge zrobic,postawic mu Warunek...albo powiem nagle daj mi zajrzec do swojej komorki ....jak ie da to sie rozstajemy........????? Jak to rozegrac ?

Gość alefajnie
Mogłabyś tak zrobić i on powinien pokazać komórkę,-jeżeli nie ma nic na sumieniu,jak twierdzi.Ale ryzykujesz pozostaniem w niepewności - on nie pokaże,a wytłumaczy to prawem do zachowania swojej przestrzeni osobistej,dla samej zasady niby..