Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koty angielskie

Jak się dzisiaj ubieracie? Czy można założyć już coś geubszego??

Polecane posty

Gość Koty angielskie

Czy jak ubiorę już grubszą zimową kurtkę, to będzie ok? Ma dziś padać śnieg - nie chcę zmarznąć jak będę wracać z pracy wieczorem :)

u mnie leży śnieg, spadł w nocy, więc założyłam zimowy płaszcz, szalik, czapkę i kozaki, tylko rękawiczek nie mogłam znaleźć i zimno w ręce mi było

Gość Koty angielskie
U mnie pada deszcz, ale jest nieziemsko zimno... Podobno pozniej ma spasc snieg, dlatego nie iem czy zalozyc ta kurtke grubsza czy nie. Patrze przez okno i ludzie chodza cienko poubierani... nie chce sie wygłupić :)

no tak to się nie wygłupiaj ale potem cierp w łóżku z grypą

ja tam juz chodzę w rękawiczkach, muszę jeszcze szalik poszukac, u nas już ludzie chodzą w ciepłych kurtkach i kozakach ubieraj się ciepło co cie ludzie obchodzą

Gość Koty angielskie
Nie ma szans, dopiero co chorowałam - nie chcę wracać do łóżka :) To ubiorę, a co mi tam - ważne, że mi będzie cieplutko, kto chce, niech marznie :) Pada u kogoś jeszcze śnieg??

Gość Koty angielskie
Hurra! Właśnie zaczęło lekko sypać :D :D

Gość sdqwe43432
Koniecznie dzis musisz mieć miedzy nogami cos grybszego. To poprawia samopoczucie :)

Gość zimno dzis to fakt
u mnie nie pada, nie sypie,ale wieje i czuc ze zima idzie normalnie,tez zalozylam do plaszczyka szalik i rekawiczki ps. cos grubszego miedzy nogami jak ktos napisal, rozgrzeje mnie wieczorem:)

Gość Koty angielskie
Nie :o Chciałam widzieć czy już ktoś nosi zimowe kurtki, bo u mnie wszyscy cienko poubierani :o

Gość azgfsdgds
No i co Cie to obchodzi jak chodza inni za oknem? Jak inni sie beda zabijac to tez bedziesz? :o To ci dylemat zycia, nie wiem czy mam zalozyc zimowa kurtke bo nie wiem czy inni zaloza...trzymajcie mnie ludzie. Tylko w Polsce sa takie dylematy.

Gość ja sie ubieram
skora, szalik i czapka na glowe :D

ja dzisiaj założyłam gruby płaszcz i arafatke na szyje na buty zimowe za wczesnie ale zaraz lece sobie nowe kowbojki kupic

Zimową kurtkę czy płaszcz warto założyć.. Koniecznie szal, kaptur lub lekka czapka i rękawice!!!