Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocor21

I mamy zime snig pada i zimno jest

Polecane posty

Co w taka pogode mozna robic zeby sie nienudzic moze macie jakies pomysly. Niestety sam jestem w domciu teraz i sie nudze:(

Gość niom u mnie tez pada
juz wszedzie bialo

No wlasnie i to nawet duzo napadalo tego sniego i ten wiatr wkurzajacy. a Co lubisz porabiac w taka pogode?

nie przeszkadza mi to az tak bardzo , wychodze ze znajomymi do pizzeri albo do nich do domu , badz siedze w domu i gg :D

17lat , niechcacy tu trafilem , wpisalem pierwszy snieg i jestem tu :D a teraz musze na chwile wyjsc odsniezyc samochody

dziekuje

Gość EwaO
Najlepszą koszulą jest PRACA.

Gość jak się tak nudzisz
to nazbieraj trochę tego śniegu nie musi być wcale tak dużo ulep małą bałwanke (najważniejsza jest ergonomiczna wygodna dziura, pozostałe, mniej istotne szczegóły wedle wymagań i gustu) i pchaj aż stopnieje :classic_cool: jak się już rozpłynie możesz pójść po następną porcje śniegu :)

U nas jeszcze bez śniegu ale wietrzycho takie, że mnie prawie zwiało jak rano z psiakiem na spacerze byłam :P Co można robić w taką pogodę?? Hmmm chyba nic ciekawego... Ja ostatnio albo wychodzę na piwko ze znajomymi albo zakopuje się w swoim pokoju i rozmawiam caly wieczór na skype z moim misiakiem ;)

zimno strasznie jest to nawet niechce si ewychodzic z domu tez mam skype i kamerke ale niemam z kim pogadac i tez moge abawic si ena skype. Ty masz juz kogos wiec niejestes pewnie chetna:P

Gość oj może może
i chętna jest bardzo, jej misiek daleko, nie będzie wiedział :) ja nie powiem, prawda mieszczuszko ochędóżko??

No niestety ;) Ale głowa do góry szybko znajdziesz sobie kogoś do rozmów jeśli tylko będziesz chciał. Wiesz jak mój kolega poderwał ostatnio fajną dziewczynę? Wyszedł w deszcz na spacer, upatrzył sobie jakąś ładną zmokniętą kurę i podszedł do niej z parasolką. Odprowadził ją do domu i zaczęli się spotykać ;) Teraz są już szczęśliwą parą... Znalazł sobie chłopak zajęcie na nudę i mu się poszczęściło :P

Gość a ja w taką pogodę
pasjami słucham wibrującego umdu umdu zza ściany, znad sufitu lub spod podłogi, wokoło pełno przygłupów lubiących głośną muzykę disco, jak nie jeden to drugi, jak nie drugi to trzeci, jak nie trzeci to z sąsiedniego bloku na.pi.er.da.la, słowem ubaw po pachy....w sumie to w słoneczną pogodę też dudnią

hehe to mu si eposzczescilo. ja narazi emoge znalesc kogos kto chcialby si ezabawic albo pogadac na skype albo gg:P

Witam:-) Dzisiaj dotarłam do pracy oblepiona sniegiem :-) na posadzce wpadłam w poslizg i poprawiłam kolegom humorek:-D Miłego dnia życzy bałwanek:-P

Gość ściąg ubraNIE i pilnuj

Gość ściągnij się mówi
smalcu

Mężczyzna daleko ale mieszczuszka wierna jak pies ;) I żyje już przyszłą sobotą kiedy to zobaczy swojego misia i połączy ich wieeeelka namiętność :D :D :D

Larwka ja tak poznałam swojego byłego ;) Tylko, że do sklepu wchodziłam. Wpadłam w poślizg i wpadłam mu w ramiona :D Normalnie telenowela, z tym że taka z nieszczęśliwym zakończeniem :P

Gość Zocor nie słuchaj
Jak to z tymi wagonami było? A nóż jej luby nie przyjedzie w tą sobote. A mieszczuszka będzie taka wytęskniona ach ach. Że aż przytuli się do innego :)

Dotarłaś do pracy. Zrobiłaś widowisko a teraz klikasz sobie na kafe. Niuniu!! Gdzie Twoje sumienie uczciwego pracownika??!!