Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesz czy nie wiesz

Zona kochanka w ciąży

Polecane posty

Gość loka..
nie każdy miał , ma lub będzie miał kochanka/ę nie każdy złamał przysięgę, nie każdy ukradł, uderzył dziecko czy skrzywdził zwierzaka ale każdy coś ma na sumieniu i przestańcie wartościować co jest bardziej podłe bo wasza podłość w innej dziedzinie może okazać się bardziej wstydliwa lecz nie wspomniana tuta Moze jeszcze raz to przeczytasz? Autorka nie prosila o rade. Tak napisala. Chciala sie wyzalic. Wiec kazdy pisze swoje zdanie na temat, ktory przedstawila.

Gość wiesz czy nie wiesz
ciaża ciążą to po co on wydzwaniał i proponowal spotkania ? mógl powieiec moja zona spodziewa sie dziecka i z nami koniec a jednak tego nie zrobił

Gość Śnieżynkowa śnieżynka
oni tacy są- wiesz bardziej rzygać się chce na wieść o zdradzie partnera/ki niż z faktu, że ktoś w nerwach wrzasnął na kogoś bądź spoliczkował... kochanki?? rzygać się chce na nie... są tylko do zabawy i urozmaicenia czasu a te cipki potem uważają się za wielce zranione... :O czego oczekują?

"jestes szmata - chcesz czy nie. nie reprezentujesz soba zadnych wartosci. gdybys miala odrobine godnosci i klasy to przestalabys oklamywc meza i dzieci a tamten tchorz zrobilby to samo. lepiej jest byc szczery wobec czlowieka ktorego sie kogos kochalo chociazby przez wzglad na szacunek wobec tej osoby. ty jestes egoistka. i nie zaslaniaj sie dziecmi bo takie chore malzenstwa moga im jedynie wypaczyc pewne rzeczy. ale ja wiem dlaczego nie odejdziesz od meza. bo jest ci dobrze...bo po czesci wiesz ze zakochany w tobie kochanek nie zostawi zony (bo brak mu jaj albo poprostu zona jest dla niego wazniejsza a ty jestes przygoda (zaden facet nie powie tego swojej kochance wiec nie pisz ze on cie kocha )) i zostaniesz sama na lodzie tego ci zycze. takie jak ty powinno sie eksterminowac. czlowiek z klasa zachowuje sie z godnoscia..a nie zyje w obludzie i falszu nie masz zadnych wartosci...chyba ze myslisz o swoim tylku i cyckach " kazdy ma swoje zasady moralne.Nie twierdze,ze to co ona z tym typem zrobila jest ok ale...tak naprwde gdyby byla egoistka to rodzine by zostawila zabrala dupe w troki i odeszla z tym kolesiem.Ale tego nie zrobi pewnie,bo wie jak zrani swoich najblizszych.Sama nigdy nikogo nie zdradzilam i jestem lojalna osoba ale nie mnie oceniac takie sytuacje w ktorych nigdy nie bylam.Tymbardziej tobie kiedy nie jestes kobieta;)

Gość SheElleSie
syfiący dziurawiec słuzysz tylko do ciagniecia. wpadnij do mnie ja nie mam zony wiec wyroocham cie tak jak na to zasługujesz hehehe

Gość a ja byłam w takiej sytuacji
ale jako zdradzana przez lata żona i powiem ci, że dla mnie ktoś kto przez lata okłamuje drugą osobę, zdradza, zaraża choróbskami i tkwi w małżeństwie dla WŁASNEJ wygody i odmawia drugiej strinie prawa do szczęścia i miłości to NIC NIE WARTy ŚMIEĆ. KAZDA chwila, myśl i sekunda poświęcona kochankowi to coś z czego się okradło własną rodzinę. Tego się nie da ani zapomnieć ani wybaczyć.

Gość bon jovi jon
tak naprwde gdyby byla egoistka to rodzine by zostawila zabrala d**e w troki i odeszla z tym kolesiem.Ale tego nie zrobi pewnie,bo wie jak zrani swoich najblizszych. - i tu sie mylisz. gdyby nie byla egoistka nie oklamywalam by meza , ktory moglby znalezc sobie lepsza kobiete. nie chodzi o to zeby zachowala sie jak swinia i zabrala dupe w troki bo wtedy naprawde ktos musialby ja zgladzic :P ale moglaby zostac z dziecmi ale nie zyc w obludzie udajac ze wszystko jest ok. nie popadajw skrajnosci. nikt w tej calej sytuacji nie mysli o mezu. koles marnuje czas i pieniadze na tania dziwke a moglby byc z kims bardziej wartosciowym. a ty autorko nie pisz "po co wydzwanial, chcial sie umawiac?" bo pomysle ze jestes absolwentka szkoly specjalnej :P jak to po co? zona w ciazy wiec z seksem trzeba uwazac...a tu ma zdrowa dupe i tona telefon :D z drugiej strony koles to niezle rozplanowal :D on jest cwany a ty glupia.nie ma innej opcji

Gość W oczy koli prawda
Znalazła takiego jakiego znalazła. A iluż porządnych facetów jest na tym świecie? GARSTKA! Sama tego doświadczyłam i doświadczają tego moje przyjaciółki. Facet stara się przez pierwszy rok, góra kilka lat a potem jest porażka.

Gość prowokacjaaa
Dajcie spokój kobieta jest zraniona, nic dziwnego że czuje się oszukana.Tyle serca i uczucia włożyła w ten związek, a on po prostu przespał się z żoną i na dodatek spłodził jej dziecko.Fatalnie. Dziewczyno obudź się, za naiwność się płaci i Tobie przyszło zapłacic, ale jestem pewna że się otrząśniesz i dalej ten padalec będzie Cię bzy.... bo w końcu tez jesteś padalcem.

Gość Medison Square
mam faceta ,ktory wiem ze nie zdradzi nigdy - taki poprostu typ. ale wczesniej spotykalam wielu bawidamkow.wiec zgodze sie z tym iz tych pozadnych jest tylko garsc. kiedys myslalam ze przyjaciel mojego faceta to typ czlowieka z zasadami...czuly ,kochajacy maz... mocno stapajacy po ziemi. tak o nim mowil moj facet wiec uwierzylam... do czasu gdy raz drugi bylismy u niego na imprezie... jak na faceta z zelaznymi zasadmi za wielkie zainteresowanie mi okazywal...za duzo uwagi poswiecal. przestalam wierzyc z to ze jakikolwiek facet jest w 100% "solidny" :D autorka nie ma zasad i niszczy zycie min mezowi.szkoda goscia

Gość ależ ona ma zasady
brać z zycia ile się da a pa niej choćby potop.

Gość zona niekochana
zdradzal. wiedzialam.milczalam.liczylam na to ze sam sie przyzna.ludzilam sie ze ma honor i odwage. wkoncu pewnego dnia dostal pozew o rozwod.nastepnego dnia spakowalam wszystko co mialam, zabralam dziecko i wyjechalam na drugi koniec polski. zaczelam kompletnie nowe zycie.zmienilam nazwisko.prace. nie wiem co u niego i nie chce wiedziec. zycze autorce rownie solidnego kopa od zycia.

"ciaża ciążą to po co on wydzwaniał i proponowal spotkania ? mógl powieiec moja zona spodziewa sie dziecka i z nami koniec a jednak tego nie zrobił " No jak to po co? Żona w ciąży, tym bardziej teraz będzie potrzebne coś do bzykania

Gość ja pisze ty czytaj
autorka ma pewnie jakis niedorozwoj umyslowy (nie obrazajac ludzi uposledzonych) . jest nawina i glupia

Gość wiesz czy nie wiesz
nie spotykałam sie z nim głownie dla sexu łączyła nas przyjaźń wspólne rozmowy Dobrze sie czuliśmy w swoim towarzystwie śmialiśmy sie z tych samych żartów

Gość o matko ja mam z pięciu
takich kolegów. Powinnam im zacząć dawać dupy? Kurde, śmieszą nas te same żarty, to chyba muszę? Jak myslicie? Tylko jak ja ich wszystkich obskoczę?

Gość przykro mi to mówić ale
całkowicie zgadzam się z bon jovi jon, chociaż sama byłam kochanką przez krótki czas. Ja byłam wtedy panną a on udawał kawalera. Nasz związek zakończyłam natychmiast, gdy koleżanka powiedziała mi (potem udowodniła zresztą) o jego żonie i dzieciach.

Gość boli mnie tak
Bylam jego dziewczyna...potem w ciazy...szczesliwa...az dowiedzialam sie,ze on dalej sypia ze swoja byla dziewczyna....Szok...ona o ciazy wiedziala i nic jej to nie przeszkadzalo...??? Wiec Tobie pewnie tez to nie przeszkadza i bedziesz z nim sypiac dalej ?.... On mi o niej powiedzialal,ze to Szmata...ale sypiac z nia sypial........:(

Gość kawiorka
Po prostu ręce opadają z tymi chłopami, najgorsze jest to że oni sami najpierw zabiegają( mimo że żonaci) o kochankę, która często ( zanim jeszcze nią zostanie) albo nie wie albo nie myśli o romansie z żonatym. Ale oni Chodzą męczą, że niby tacy nieszcęścliwi, że nie rozmumieni, że do żon nic nie czują że z żoną seksu absolutnie itd. itp. i są w tym bardzo przekonywujący. A później bach - żona w ciąży, I tragiczne i śmieszne. I gdzie tu odpowiedzialnośc - kocham żonę, albo chociaż szanuję - to nie skaczę do wyra innej kobiecie. A skoro kocham, lub co prawda nie kocham ale nie mam zmiaru od żony odchodzić to po co robić nadzieje kochance, po co w ogóle jej głowę zawrcać? Najgorsze jest to że w dzisiejszych czasach coraz cześciej słyszy się już nie o tym że zonaci mężczyzni mają kochanki, bo to ( nie obrażając mam nadziję tej nadal mimo wszytko przeważającej części pożądnych mężów) jest coraz powszechniejsze, ale to że mężowie zdradzjąc żony , jednoczesnie robią im dzidziusia- nie wiem , dowód miłości??, próba polszpszenia relacji?? a może - zrobię żonie dziecko - aby móc skakać na boki??- a gdzie tu liczenie się z drugim człowiekiem? Czy Ci żonaci na prawdę są aż takimi egoistami że liczą się tylko ONI Ani żona i przyszłe dziecko, ani kochanka TYLKO ONI

Gość kaśka245
kawiorka masz racje , mialam też do czynienia z takim gadem, przyjacielem najpierw , ale krok po kroku zmierzał do czegos innego , okazało , sie , ze zona jest w ciązy , dowiedzialam się nie od niego , ale przez przypadek , oczywiscie wygarnelam mu i zakonczylam znajomosc , ale gdy dziecko sie urodzilo po jakimś czasie znowu dał o sobie znać , tym razem był bardziej nachalny , probował mnie urabiac , manipulować , szczyt bezczelnośc , jego zdanie : myslałem , ze masz do mnie pelne zaufanie! palant , kłamca , oczywiście całe szczescie , ze sam sie odsunąl , bo ma jakies problemy ... ale czuje , ze wróci..

Gość kwassss
Po lekturze tego tematu nasuwają się wnioski- kobieta kobiecie wilkiem oraz nie ma to jak być facetem. Kochankę obrzucono błotem, gdy tymczasem to Pan Mąż zdradzał swoją żonę w ciąży.

Gość kaśka245
bo to wina tylko i wyłącznie faceta.. meza , ktory sobie za cel postawil zdobycie jakiejs kobietki, potrafia grac na uczuciach manipulowac strasznie , wiem to z wlasnego doswiadczenia , a kobiety , ktore sa spragnione uczuc ulegaja , ja tutaj absolutnie nie winię autorki , bo byc moze padła ofiara manipulacje takiego palanta.. jestem mezatką , kocham swojego meza , a do innych facetów tego pokroju czuje po prostu obrzydzenie.. dla mnie to jest niezrozumiałe , jak majac w domu zone , male dziecko ,( ponoc z milosci) zawracac głowe innej kobiecie.

Gość ika6
Bylam w zwiazku z zonatym mezczyzna,nie potrzebowalam innego ukladu,odpowiadalo mi to,ale wiadomosc o ciazy kochanka zakonczyla wszystko,pozdrawiam

Gość ika6
Bylam w zwiazku z zonatym mezczyzna,nie potrzebowalam innego ukladu,odpowiadalo mi to,ale wiadomosc o ciazy kochanka zakonczyla wszystko,pozdrawiam

Gość ika6

Gość gość
no to widzisz masz czarno na bialym ze zone tez posuwal

Gość gość
Jeśli chcesz znać odpowiedź na swoje pytania, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl