Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszkow

Jak ją odzyskać??

Polecane posty

Gość bursztynowa123
sam powiedziales woz albo przewoz... albo sie decyduje rzuca tamtego i jestescie razem albo dowidzenia:) a teraz zakladasz znow ze bedziesz czekal na odzwe... jezeli wybierze tamtego to po co masz sie jeszcze do niej odzywac...?

Gość groszkow
wiesz jak to trudno zapomiec o takiej kobiecie jak ona;/ dzis zobaczymy co z tego wyniknie:P potem wam napisze:( dzieki i pozdrawiam

Gość groszkow
no szybko ale to jej zycie;P bylem widzialem sie z nią no i koniec:) chociasz wiem na czym stoje;P kocham ja i niech sobie ułozy zycie z innym pozdro i dzieki wielke:)

Gość gość
JA odzyskałem ukochaną przez urok miłosny (zamawialem na magicznerytualy.pl) może i to ostateczność, ale ważne ze skuteczne.

Gość gość
po tylu latach spędzonych razem wielka radość wciaz sprawiało mi patrzenie w jej prześliczne oczy, słuchanie jej głosu, podziwianie jej słodkiego uśmiechu...Ale cóż...poznała innego i ja straciłem... moje życie zmieniło się w sen wariata...ale nie dałem za wygraną. Kolezanka w tajemnicy powiedziała mi że odzyskała chłopaka dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl . Nie namyślałem się długo i też taki urok zamówiłem. I nie żałuję. Ona powróciła i znowu miedzy nami układa się świetnie.

Gość gośćDianka
Mnie również pomógł Samael z magicznerytualy. Już myślałam, że to tylko bajka bo czekałam całe 4 meisiące ale właśnie chłopak wrócił z holandii i od tygodnia znowu jesteśmy razem. Nie mogę uwierzyć w sowje szczęście

Gość gość
Do goscia ktory rzucił urok to bez sensu i tak wkońcu się roztyje zbrzydnie głupia zdzira a Ty się jej nie pozbędziesz przez ten urok.

Gość gość
Głupek podziwianie jej słodkiego usmiechu haha załosne,gdyby była brzydka miałbys ją w du/pie zobaczysz jak się ropucha roztyje to bedziesz ryczec aby odeszla od Ciebie ;)