Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tak boli

cierpie bardzo

Polecane posty

Gość to tak boli

A ja jestem załamana i poniżona wiecie jak mnie facet potraktował kochał sie ze mną a za 5 minut powiedział ze to koniec juz nic nie czuje i nie bedzie sie do mnie odzywac a ja jak bede probowac to bedzie mnie unikał

Gość gizzmo
HEHEHE life is brutal :-D

Gość fdfdsfdfds
Pozegnla sie z Toba uprawiaja sexx

Gość ja pisze ty czytaj
zapchajdziura. no nic. nie moglas tego przewidziec. nie zostawilabym tak tego . wymysl zemste. solidna :P

Gość to tak boli
to nie jest normalne by tak sie rozstawac po 2 latach, zaraz zwariuje

Gość pompidu
na pewno to boli i będzie boleć przez jakiś czas. postaraj się skupic na czymś innym, zajmij się sobą lub pracą lub studiami, czymkolwiek. trafił Ci się drań i frajer, trzeba mieć tupet żeby tak zakończyć związek. Olej go, nie odzywaj się i nie odbieraj telefonu, moze sie zdarzyć ze mu się odwidzi po tygodniu lub więcej. Głowa do góry, znajdzie się facet który Ciebie pokocha i będzie szanował. Mysl pozytywnie, i nie załamuj się ;)

Gość to tak boli
to strasznie trudne nie moge o niczym innym myslec nie spie nie jem

Gość fryta21
zadzwon do niego i pogadaj

Gość to tak boli
i co mu powiem napisałam na gg nie odpisał to tel nie odbierze

To co byś powiedziała,gdyby przy Tobie przeleciał twoją koleżankę i stwierdził,że lepsza od Ciebie więc żegnaj Gienia świat się zmienia?? :classic_cool: więc spoko i wal do przodu :)

Gość to tak boli
obydwoje 31

Gość to tak boli
ja nie wiem jak sie mam po tym pozbierac jak 2 człowiek moze tak zrobić 2 osobie? nie mogę w to uwierzyć właśnie widze ze mnie zablokował na gg:(

Wierzę, że cierpisz, ale nie odzywaj się już do tego faceta. Mężczyźni traktują te sprawy inaczej niż kobiety, więc prawdopodobnie on nie widzi w tej sytuacji żadnego problemu. Próbując cokolwiek z nim wyjaśnić tylko pogorszysz sprawę i będziesz cierpiała jeszcze bardziej. Też byłam w podobnej sytuacji. Przeżyjesz to, uwierz mi. Facet robiąc to wiedział, że cię zrani. Toksyczny typ i tyle! Chciałabyś być dalej z kimś, kto celowo krzywdzi ? Nikt by nie chciał. Głowa do góry, wyjdziesz z tego! Powodzenia

Gość to tak boli
Mam nadzieje ze wyjde z tego to tylko tak strasznie noli ja nie umiem tego zrozumiec jak w jednej chwili moze to tak sie zepsuć było dobrze a tu wczoraj takie cos i te słowa ze juz nic nie czuje jestem mu obojetna nie pasujemy sie do siebie on juz nie kocha bym nie przyjezdzała on nie bedzie dzwonił ja nie umiem tego zrozumiec ze jeszcze tydzien temu było dobrze

Gość qazqwe
chory klimat. współczucie. Ale chyba musisz odpuścić. koleś bardzo dziwnie się zachował - egoistycznie to bardzo delikatnie powiedziane. Przeczekaj co wyjdzie z tego klimatu w ciagu kilku dni.

Gość to tak boli
wiem ze nic nie wyjdzie ktos kto robi tak drugiej osobie nie ma do niej zadnego szacunku miłosci jestem mu zupełnie obojętna wczoraj po tym jak sie to stało płakałam prosiłam ponizyłam sie strasznie a on tylko zimne czesc

Gość adi_P
fajnie zrobił ze wybzykał cie a potem był szczery na pozegnanie powiedział to co mu lezało na sercu

Gość to tak boli
dzieki wielkie

Gość to tak boli
:( i jeszcze ta pogoda

Gość wielbicielka Piotrusia
kurde! 31 facet tak by sie zachował??? eeeee

Gość to tak boli
wiem ze powinnam rozum mi mówi co innego serce co innego korci by do niego pojechac i zapytac czemu?

Gość swisso19
nie no, skąd Ty takiego faceta wytrzasnęłaś ? piszesz na gg ? a co z tel ? nie możesz zadzwonic ? Albo wiesz co ? Nie dzwon. nie ma sensu. Bądź co badź zerwał z Tobą. Zdania raczej nie zmieni, a Ty jedynie dasz mu satysfakcję płaszcząc sie przed nim. Olej ku.tasa ;-) wiem, myślisz, ze łatwo jest tylko powiedziec. Spróbuj. No cóż. Musisz pogodzic się z taką prawdą, iż był to pożegnalny seks. Trzymaj się.

Gość nie bardzo jarze czy
to byly 2 lata czy 1 sex? ciekawych znasz facetow... co Cie boli, urazona duma czy sposob w jaki zerwal, czy to ze nie wiesz o co poszlo? no bo nie wierze ze zamierzasz kontynuowac ten zwiazek po takim numerze?...

Gość to tak boli
wiesz skąd go wytrzasnełam z netu :( wszyscy mnie ostrzegali taksówkarz to babiarz i mieli racje

moja kuzynka miała do czynienia z takim 30letnim dzieckiem... w jednej chwili było cudownie a w drugiej stwierdził, że nie potrafi się zaangażować...

Gość Na pewno nie stało się to
z dnia na dzień. Musiało się psuć już wcześniej, tylko Ty tego nie chciałaś zauważyć. Pewnie chciał sobie i Tobie dać jeszcze szansę tym seksem, ale stwierdził, że jednak nie, że nic nie czuje... To była pewni ostateczna taka próba. Macie po 31 lat, a mieliście również wspólne plany, związek szedł do przodu ( i nie chodzi mi to o ślub)? Może go nie słuchałaś, jak mówił, że mu źle w danej sytuacji...

Gość gosienkaa nieprawda
faceci to tez ludzie i normalny by sie tak nie zachowal. Kazdy czlowiek jak ma po kolei w glowie zastanowi sie czy nie sprawi krzywdy drugiej osobie swoim zachowaniem. tamten to po prostu niedorozwojek, kobiety takie tez sie zdarzaja.

Gość podaj jego dane na tym forum
gdzie sie poznaliscie i napisz co zrobil i jak, trzeba ostrzec nastepne.