Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankierka

BPH doradca klienta biznesowego

Polecane posty

Gość bankierka

jaki jest klimat w pracy na w/w stanowisku? Czy duże ciśnienie ? Mam mieć rozmowę a nie wiem czy to dobry pracodawca :(

Gość bankierka
do jednego z oddziałów na południu...... nie wiem czy mam się bardzo stresować.Chcę wrócić do pracy zawodowej po macierzyńskim ale nie za wszelką cenę .....

Gość bankierka
czyżby czekała mnie rozmowa z Tobą? :)

Gość bankierka
a nie możesz mi tutaj czegoś ......podpowiedzieć ?

Właściwie to już mogę. Zaczynam tam pracę we wtorek, a pytałam, o jaki oddział chodzi, bo aż się zmartwiłam, czy nie szukają czasem kogoś na moje miejsce. A zmartwiłam się, bo formalności trwały 2 miesiące (sic!) i się przez cały ten czas zastanawiałam, o co chodzi, ponieważ pracę miałam zacząć 15 września, ale ciągle i ciągle się coś przeciągało ... A odpowiadając na Twoje pytanie - rozmowę miałam dwuetapową i za każdym razem z dwiema osobami - pierwsza z panią z HR z Warszawy i dyrektorem oddziału, i ta rozmowa była głównie pod kątem sprzedaży, a druga z dyrektorem sprzedaży i jedną pracownicą oddziału już bardziej "fachowa" - na temat dokumentacji firm, produktów dla przedsiębiorstw itp., a także mojego doświadczenia.