Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farinello

szukam kobiety ktorej spodoba sie

Polecane posty

Gość Rammstein
...niestety, konia czasem też, w dygocie mlaskania i efektach skapującej farby z sufitu :(

Gość prawdziwy_farinello
ej podszywy poszukajcie swojej wlasnej piosenki :P a nie podszywacie sie pod moja piekna nute :P

Gość prawdziwy_farinello
ten wyżej to podszyw :classic_cool:

Gość prawdziwy_farinello
cieszy mnie natomiast jedno - taka wytrwalosc podszywow swiadczy o tym, ze podoba Wam sie moja nuta :) bardzo fajnie!! w takim razie posluchajcie jeszcze tego: http://www.youtube.com/watch?v=Bzge5vY72hE snowboardowy hymn 2008/2009 (a to za sprawa filmu o tym samym tytule - moze ktos ogladal?)

Gość prawdziwy_farinello
ok hazel konkrety - zapraszam na wycieczke do gdanska fajnie wieje i bedzie duzo bursztynu na plazy ;)

co do piosenki to bardzo fajna, nawet lepsza od tej pierwszej którą podałeś, ale myślałam raczej że hymnem snowboardzistów jest ta piosenka ;) : http://www.youtube.com/watch?v=xmsZzToHUmY&feature=PlayList&p=EF622D2904033EFF&playnext=1&playnext_from=PL&index=8 hehe jasne a zdajesz sobie sprawe że to jakieś 16 h drogi ?:D to juz wole ten mój śnieg :P a bursztyny to mi możesz nazbierać i przesłać pocztą :P:D

Gość farinello
hehehe no w 2006 roku moze i GA byl hymnem SB, ale w 2009? :P

nie wiem, nie interesuje się snowboardem, kiedys przez przypadek usłyszalam o tej pioence GA, może już do tej pory to uległo zmianie :D

Gość farinello
no co Ty, Rzeszow, gory pod nosem i nie smigasz? oj ja bym chcial sie na pol roku przenosic w gory :)

no ale przecież zawsze tak jest że jak się ma coś pod ręką, to się nawet człowiekowi nie chce z tego korzystać, a u mnie w rodzinie ani wśród znajomych raczej nie ma ludzi którzy by nawet na nartach jeździli także choćbym chciała to nie mam z kim na ten snowboard jechać :D za to jakbym mieszkała nad morzem ojj.. to bym chyba tylko godzinami po plaży chodziła :D

Gość farinello
hehehe no widzisz a ja po plazy godzinami moze nei tyle co chodze, ale gram w siatkoweczke np. :) nosz kurna ale jakbym ja w rzeszowie mieszkal... ojjjj oj ojjj to chopok bym czesto rozjezdzal :)

Gość farinello
wypasiony pomysl :) jak w tym filmie :) ja akurat mam wolny zawod wiec nie ma problemu :) moge pol roku popracowac z rzeszowa :D ale zaraz.. ja bym chcial sie przeniesc do rzeszowa na zime, a Ty do gdanska zapewne na lato :P btw. podszywacze wymiekli ;)

wiesz nie byłam nigdy nad morzem w zimie więc nie wiem jak to jest, jasne że wolałabym latem ale cooo tam, w końcu to morze! :D heh to się przenieś :D zauważyłam :D

Gość farinello
heh to się przenieś hmmm chcesz byc moim "punktem zaczepienia" w rzeszowie? ;) ja zapraszam na degustacje nadmorskiej zimy ;)

hehehe może i bym chciała ale nie mam zbyt wiele do gadania bo jeszcze studentka jestem i mieszkam z rodzicami także.. lepiej pogadaj z tymi swoimi znajomymi :D hehe ok zobaczymy ;)

Gość farinello
no kurcze przydaloby sie z nimi zagadac bo odkad Jacek wrocil z wielkiej wyprawy na drugi koniec swiata jeszcze go nei widzialem :/ co studiujesz?

yy fajnych masz znajomych :P kulturoznawstwo, a ty już po studiach czy co? ile masz lat tak w ogóle?

Gość farinello
tzn. na rok do japonii pojechal studia skonczylem ;) 26 lat

Gość farinello
telekomunikacje, ale nie pracuje w branzy, przestala mnie interesowac. chociaz mialem okazje podjecia super interesujacej pracy blisko zwiazanej z tematyka, ale schrzanilem sprawe - troche olalem ;) czego dzis troche zaluje :)

hmm no to raczej nieciekawy kierunek jak dla mnie przynajmniej:P to czym w takim razie sie teraz zajmujesz?

Gość farinello
jestem redaktorem, a docelowo kombinuje swoja rzecz na boku :)

Gość dream therater
troche jak dream.....

Gość farinello
byl ktos na koncercie M83 na Openerze? ale byl wypas...