Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka patelka

Czy Was też zaczepiają w ten sposób mężczyźni?

Polecane posty

Gość elka patelka

Jak reagujecie na głupie zaczepki facetów? Mnie szczerze mówiąc denerwuje to gdy jedzie 2 czy więcej facetów w samochodzie, odsuwają szybę i krzyczą. Niekiedy są to sympatyczne słowa choć i tak na to uwagi nie zwracam ale zdarzają się dość często tacy którzy mówią obraźliwe słowa, dość zbereźne i nie są to osoby w wieku 20 lat lecz naprawdę dojrzali mężczyźni a tu muszę wysłuchiwać przykrych słów, brzydkich tekstów. Jak sobie z tym radzić? Próbowałam nie zwracać uwagi gdzie słyszę "propozycję" ale wtedy zdarza się że facet by popisać przed innymi potrafi jechać pomału za mną i dalej gadać swoje. Zdarzy się że zareaguję na to dość wybuchowo ale spotykam się z jeszcze gorszą sytuacją kiedy facet upokorzenia nie wytrzymuje, bo myślał że poślę uśmiech albo się zgodzę a tu siara przy kolegach. Mam tego dosyć, wkurzają mnie te zaczepki.

Gość elka patelka
a już nie rozumiem dlaczego na osiedlu wołają na mnie : ciągutka?

Gość gizzmo
skocz na pędzel torbo

Gość elka patelka autorka
widze że już zaczynają się podszywy co za ludzie są na kafe

Gość ...apia.......
w wiekszosci faceci to buraki:O tez dosc czesto spotykaja mnie takie sytuacje, nie reaguje na wszelkie zaczepki. faceci naprawde maja niepokolei w glowie, skoro sadza, ze ich glupie teksty zrobia na nas wrazenie :O

nie ma co tu siedzieć na KAFE widze że ludzie umieją tylko się podszywać albo dogryzać, dziękuje za takie odpowiedzi przykro mi że w naszym kraju ludzie tacy są, zamiast kulturalnie się wypowiadać to zaraz jak nie podszywy to głupie odpowiedzi

np. księżniczko na którym zamku straszysz? im odpowiadam: na Wawelu cwelu!

Gość Gruby Franek
wyluzuj mężczyżni są jak dzieci! tylko wódka i kobiety im w glowie

różnego rodzaju są to zaczepki, wystarczy że idę do sklepu i przywiozną towar, facet zamiast żeby wyłożyć towar zaczepia mnie, lecą nieprzyjemne teksty, zboczone, czuje sie wtedy okropnie jak jakaś szma**

Hahaha, to dobrze im rzucasz :D ja zazwyczaj nie reaguje na takie ich zaczepki, no chyba, ze bardzo mnie wkurza, ale wtedy to juz leci co popadnie, a ze dopierdzielic potrafie to i cisza sie robi... :) i mam spokoj

proszę się przestać podszywać proszę mi powiedzieć co daje ludziom podszywanie sie? satysfakcję?

Gość fallusususus
zostań facetem, albo napisz sobie na samochodzie że jesteś lesbijką... chociaż nie, to może przynieś odwrotny efekt

Gość wi_
Elko-Patelko! Pewnie wyglądasz na super atrakcyjną kobietę :) Owszem, wiem, to niczego nie usparwiedliwia - to, ze jesteś atrakcyjna nie zwalania mężczyzn od kultury i szacunku. Na mnie kiedyś wołali, teraz już nie - stara jestem :) Nawet nie wiem co Ci poradzić - bo dopóki i się będziesz podobać to te świnie będą sie tak zachowywać. I niby co? Ty miałabyś się oszpecać z tego powodu? Chociaż napewno bywa to uciążliwe i przykre a gonić takiego, żeby go naiczuć kultury? Bez sensu..

Gość elka patelka
ta osobo która napisała o księżniczce to nie ja pisałam!!!! ide stad myślałam ze otrzymam jakies rady

a jezli to o wawelu bylo pisane przez Ciebie, to mozesz im jeszcze dopowiedziec, ze ma za malego konia zeby tam dojechac :) facetow najbardziej rusza nabijanie sie z ich "atutow"

Gość
środkowy palec zawsze skutkuje :-D

Gość elka patelka
Nie czuję się atrakcyjna, wiadomo zdarzą się milsze zaczepki bez jakiś propozycji przekleństw, usłyszę coś miłego, ale zdarzaja się meżczyźni którzy przesadzają, lecą nieprzyjemne słowa, nie chcę nawet mówić co bo aż wstyd

Gość elka patelka
No właśnie apropo środkowego palca, kiedys nie wytrzymałam i tak zrobiłam ale w odpowiedzi usłyszałam żebym sobie ten palec wsadziła w... no wszyscy wiedzą o co chodzi :(

no to trzeba bylo powiedziec, ze w przeciwienstwie do niego Ty nie musisz sobie wkladac palcow :)

Gość elka patelka
JAsamaTU - chyba musze właśnie używać takich odzywek, do tej pory nie reagowałam na to ale widze że brak reakcji skłania facetów do jeszcze gorszych zaczepek, zdarzyło mi się że jeden jechał za mną i obserwował gdzie idę a potem wszedł do sklepu gdzie robiłam zakupy, łaził za mną i przy ludziach zaczepiał, wszyscy musieli słuchać tego jakie świńskie rzeczy wygaduje ;(

Gość fallusususus
a ja chciałbym być takim ciachem żeby laski do mnie puszczały oko i gadały różne zbreźne rzeczy - wcale bym tego nie odczuwał jako zniewagę dlaczego kobiety mogą podrywać werbalnie facetów, sam nie raz byłem tego świadkiem, a kobiety podrywanie czują się znieważane, dlaczego ja podrywany przez laskę nie czuję się znieważany, nawet jak ona robi to na niby

Gość elka patelka
Przez to że meżczyźni tak się zachowują oczywiście nie wszyscy czuję sie źle, nie wiem jak mam odbierać te zaczepki, czy jako pośmiewisko z mojego wyglądu czy może jednak chcą mi pokazać że jestem atrakcyjna. Ja jednak czuję się normalną dziewczyną, nie jakąś specjalną pięknością bo są dziewczyny dużo ładniejsze niż ja ale naprawdę staje się to uciążliwe, po każdej zaczepce ciśnienie idzie mi w górę

Gość ttamie
a ja mam ten problem, że dla mnie takie zaczepki wydają się tak żałosne, że śmieję się tym facetom w twarz, bo nie mogę wytrzymać :o a potem masz babo placek, jest śmiech, jest zachęta, dawaj dalej, kolejne odzywki, kolejny śmiech i błędne koło. no chyba że się wkurwię to leci paluch, środkowy :P

Gość elka patelka
moj palec grzebalec nie jest by go w tam [ wszyscy wiedza gdzie ]wsadzac. tam jest co innego [ wszyscy wiedza co] do wsadzania

Gość llena25
Za bardzo to przezywasz, uwierz mi, kazdej dziewczynie, nawet srednio ladnej zdarzaja sie takie zaczepki.

Gość elka patelka
Kiedy się wreszcie skończą podszywy????

Autorko - musisz naprawde zaczas byc bardziej stanowcza jesli o to chodzi, bo to jakies chore sie robi, zeby az po sklepie za Tobą chodził, ja bym się wystraszyła z deka, albo tak mu nawyzywala, zeby od razu zrozumial, co znaczy w moim pojęciu "spierdalaj" :)