Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka patelka

Czy Was też zaczepiają w ten sposób mężczyźni?

Polecane posty

Gość elka patelka
Mam tego dosyć !! Widzę że osoba która podszywa się pode mnie ma niezłą frajdę i ubaw pod pachy. Dziękuje wszystkim tym którzy wyrazili swoje zdanie kulturalnie i w jakiś sposób chcieli pomóc ale dłuzej tutaj nie zostanę bo nie cierpię osób które podszywają się perfidnie a potem to ja wychodzę na niewiadomo kogo. Dziękuje

Gość elka patelka
pojedynczo też mnie tacy łysi po pięćdziesiątce zaczepiają i mówią szeptem , że bym była cicho! nikt się nie dowie

a mnie wkurwia jak jestem sobie w sklepie a te buraki od dostawy mnie zaczepiaja. nie sa to jakies wulgarne zaczepki ale ja tego nienawidzę! bylo tak jak pracowalam w sklepie w wakacje. masakra. skad sie biora tacy idioci?

Gość fallusususus
tacy idioci wychodzą z z kobiet, jak wszyscy ludzie

Gość huaay
qrcze też bym chciała wiedzieć jak reagować na takie głupie zaczepki :o Czasem da się to ignorować, ale czasem sytuacja jest naprawdę poważna :o Kiedyś jak wieczorkiem wracałam do domu, to jechał za mną samochód, w którym siedzieli faceci i mnie zaczepiali :O Chciałam, żeby się odczepili co wyraźnie dałam do zrozumienia. Wtedy oni zatrzymali samochód, jeden z nich wysiadł i mnie uderzył :o Przez 2 tygodnie miałam podbite oko :O Jeszcze kiedyś przyczepił się do mnie facet w autobusie i kiedy coś mu powiedziałam, to zaczął mnie ciągnąć za szalik i podduszać :o Po tych zdarzeniach, to już nawet się nie odzywam jak jestem zaczepiana :o Qrcze ale wstyd :o

Gość fallusususus
a ja bym chciał aby nagle jak idę chodnikiem w nocy zatrzymała się limuzyna pełna kobiet i aby mnie tam wciągnęły i gwałciły całą noc

Gość gdzie wy baby jeździcie
?? Po melinach ? Przeciez to sie w głowie nie mieści. Raz ,dwa można spotkac debila. Ale żeby tak regularnie ?

Gość fallusususus
a co nie wolno kobietom po melinach chodzić, facet może, a kobieta to ma w domu siedzieć, pewnie dlatego że została naznaczona przez Boga do wyższych celów a za wzór ma sobie brać Matkę Boską Wieczną Dziewicę, co ?

Gość jahdja
Nie no ja nie napisałam, że spotykam ich regularnie. Tzn. na przystankach to normalka, że ktoś zaczepia :o Że jechał ktoś za mną samochodem to zdarzyło mi się kilka razy :O Na tych wakacjach również spotkała mnie nie miła sytuacja. Dla odmiany założyłam w upalny dzień krótkie spodenki, czego nigdy nie robię, żeby mnie nie zaczepiano. Byłyśmy w pubie, którego nigdy w życiu meliną bym nie nazwała. Myślałam, że tam przychodzą osoby na poziomie, ale się myliłam. 3 facetów, którzy siedzieli stolik dalej upatrzyli mnie sobie i zaczęli do mnie nieprzyzwoicie mówić. A dokładniej, to że zostanę dziś przez nich zgwałcona, że się napalili i żebym lepiej jak najszybciej opuściła lokal, bo stanie się tragedia dla mnie :O

Gość booosze dzieci
założę się ,że macie po naście latek i odpowiednie ubranka oraz image... przyciągacie takie szumowiny niestety...

Gość fallusususus
jaja sobie robili, jakby ciebie mieli zgwałcić to by załatwili to bez słowa aby taka laska im nie przepadła

Gość jahdja
Tu nie chodzi o to czy oni sobie jaja robili czy nie. Wiesz jak ja się czułam? Oni wrzeszczą do mnie takie rzeczy na cały bar, a koleżanki się ze mnie śmieją :o Poza tym gdyby chcieli to mogliby mnie bez problemu tam zgwałcić, ponieważ ten bar znajduje się w lesie, i jedynie samochodem można tam dojechać. Ochrona nie wiadomo gdzie się podziała, a barmanką była moja koleżanka, a poza tym nie było nikogo :o

Gość saeta22
Najgorsi są robotnicy,tacy zawsze muszą zaczepić.Mam takie "szczęście"że chodząc teraz do pracy mijam 2 remontowane budynki i niestety ciągle słyszę jakieś zaczepki.Niby chamskie nie są,ale i tak mnie denerwuje jak za mną coś wołają czy gwiżdzą. Po prostu wtedy patrzę przed siebie i udaję że nic nie słyszę. Kiedyś jedni tacy widząc że nie reaguję zaczęli miauczeć i wołać"kici kici" i tu już miałam problem bo szłam z moim psem-ja nie reagowałam,pies niestety tak i musiałam się z nią szarpać.

Gość nie tłumacz sie
fallu.. tego nie skuma

Gość coś ty taka drażliwa
? /do autorki/ to forum dla wszystkich i przesstań jęczeć pisz swoje i nie zwracaj uwagi ludzie wiedzą, że są tu podszywy i to zlewają a ty byś chciała cały świat ustawić wg siebie nie bądź taka księżna, bo nie świat się dostosuje do ciebie, ale ty musisz się dostosować do świata taka prawda

Gość coś ty taka drażliwa odczep si
jak ci nie pasuje ciekawa jestem jak ty byś sie czula gdyby ciebie to tak zaczepiano

Gość powiem ci jedno
zaczyna sie na zaczepkach a konczy na gwałcie autorka wcale nie robi z siebie księzniczki po prostu czuje się jak dz**** gdy ją faceci zaczepiają chciałabyś zeby polowa facetów myslala ze jesteś dziw** skoro odyskujesz komus?

Kazdza kobiete to spotyka. Ale fakt faktem, obrazanie nie pomaga, po co sie znizac do poziomu takiego delikwenta, ktory zaczepia? Najlepiej nie zwrazac uwagi na takigo kogos, bo nie ma sensu sie denerwowac, ewentualnie mozesz powiedziec, ze nie masz zamiaru sie znizac do poziomu tej osoby. Wiecej dobrych rad nie mam :)

Gość fdss
albo jestes mega zajebista, seksi laska albo ubierasz sie jak kurwa dlatego sie zatrzymuja i pytaja sie 'ile bierzesz". Szczerze to obstawiam to drugie.

Gość fallusususus
a co byście powiedzieli na to co mają kobiety we włoszech, wyjdzie taka na miasto a faceci siedzą i gwizdają

Gość gość
fajnie ze ja obrazacie piszac ze ubiera sie jak k*** nie znacie dziewczyny ale wydajecie opinie. nie jestescie lepsi od tych kolesi co potrafili uderzyc kobiete, bo osmielila sie zareagowac na zaczepki... nawiasem mowiac, myslalam ze ja mam ciezko ale jak przeczytalam te historie... to sie w glowie nie miesci, przez co musicie przechodzic : ( i jakich zwyrodnialcow spotkalyscie : ///