Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OJEJEJEJJEJEJJEJEEE

prosze o pomoc - OCZY!!!!!!!

Polecane posty

Gość OJEJEJEJJEJEJJEJEEE

Porsze o pomoc bardzo - mam szaro-zielone, dosc ciemne, oraz dosyc duze oczy. Jakich kolorow kosmetykow uzywac, oraz jak mniej wiecej je malowac, aby wizualnie je jeszcze powiekszyc, optycznie rozjasnic oraz podkreslic ich ZIELONY kolor, a nie szary? bardzo prosze o odpowiedz, z gory dziekuje.

Przede wszystkim fioletowy cień wydobędzie zielony kolor tęczówki. A jak powiekszyć/ Jakie masz oczy? Dosc głęboko osadzone...?

Gość OJEJEJEJJEJEJJEJEEE
dziękuj eDziewczyny! cholerka - mówisz, że fioletowy bedzie lepszy... a taki jasny, czy ciemniejszy? taki sliwkowy bedzie ok?? nie sa gleboko osadzone - wiecej - sa dosc duze same w sobie. Ale chcialabym wzmocnic ten efekt jeszcze bardziej, aby wygladaly zupelnie nietypowo... i nie wiem jak, aby nie wygladac tandetnie..

Gość taka jakaś senna
Kiedyś w telewizji mówili, że zieleń oczu jest widoczna, gdy używamy niebieskiego malowidła na powiece i granatowego tuszu. Nie mam zielonych, więc nie wiem. Brązy wydobywają z oczu niebieskość. Może to na zasadzie skrajnej odmienności?

ja maluję ruchoma częśc powieki na delikatniejszy fiolet, zgiecie mocnijszym odcieniem i akcentuje nim też zewnetrzny kacik ruchomej powieki. Pod okiem też delikatnie malije fioletem. Pzrepraszam za nieudolne tłumaczenie :)

Gość taka jakaś senna
Śliwka nie. Jeśli już to raczej wrzosik.

Gość taka jakaś senna
Oko powiększa i "otwiera" biała maleńka kropeczka w jednym i drugom kąciku.

Gość OJEJEJEJJEJEJJEJEEE
Cholerka - udolne, czy nieudolne - zrozumiałam, i wyprobuje:) Wrzosowego tuszu się boję - jestem rozjasniana blondynką, boje się efektu "blachary";) Z kropeczką jasną w kącikach tez sprobuje:) dzieki za rady:) W sumie nigdy nie malowalam oczu na fiolet..;)

Gość OJEJEJEJJEJEJJEJEEE
A jeszcze jedno - malujecie w srodku oko kredką - na dole kreskę? jesli tak, to jakim kolorem? Czarny chyba dosc ciężki...

nigdy w zyciu w środku! Tylko zmniejszysz oko :O ja maluje na zewnatrz, mniej wiecej do połowy oka cieniem, co dodatkowo podkresli zielony kolor teczówki :)

Gość OJEJEJEJJEJEJJEJEEE
dziekuje bardzo:)