Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannah81

jak oddać rzeczy bylemu?

Polecane posty

Gość hannah81

Wyslać pocztą? Trochę tego jest ... Przekazać przez znajomego? Oddawalyście? A prezenty? Spakowalam wszystko i nie wiem co dalej.

Gość hannah81
Chcę mu dowalić i oddać wszystko. Wszystkie bilety gdzie byliśmy. Żeby wiedzial że mi to niepotrzebne. Że chcę zapomnieć.

Gość tak mysle
prezentow sie nie oddaje.... a reszte JEGO rzeczy wyslij poczta

Gość nvhh
matko robisz specjalnie zamieszanie...prezentow sie nie oddaje, jest to smieszne i bynajmniej zalosne. A jego rzeczy wyslij poczta i po sprawie

Gość hannah81
Chcę oodać prezenty. Mogę wyrzucić ale wolę oddać. BO SĄ MI NIEPOTRZEBNE. Nie wyrzucę przez okno.

Gość hannah81
Nie oddawalyście prezentów? Nie chcę mieć nic co się z nim dobrze kojarzy.

Gość pocztą na wszelki wypadek zapł
ać za przesyłkę, bo on nie odbierze i ci odeślą...

Gość hannah81
No to fest. Chcę się pozbyć tego. Dobra, spakuję i schowam. Może kiedyś mu oodam przy okazji.

Gość hannah81
Chyba chcialam zwrócić uwagę, racja ...

Ty nie chcesz zapomnieć, tylko mu dowalić, a to dwie różne rzeczy. Jak chcesz zapomnieć, to wywal to wszystko na smietnik i po problemie. Jak się nie będziesz odzywać, to sam wpadnie na to, że masz go już w dupie ;P

Gość hannah81
Myślalam o usunięciu konta na nk, ale jest mi potrzebne. Zablokowalam go, dzisiaj zmieniam nr telefonu. Bo dostaję smsy. Minęly 2 miesiące od zerwania. Chcę zapomnieć.

Gość hannah81
Przy następnym smsie coś w tym stylu napiszę ...

Gość xaena
jak dlugo byliscie razem?

heh no ja w poniedzialek miała taką sytuacje:) spakowałam wszystkie jego rzeczy oraz prezenty i zaniosłam do jego kumpla.po cholere mi prezenty??przydałyby się raczej jakieś konstruktywne wnioski i przemyślenia...

ja odałam prezenty i pierscionek zareczynowy umówilam sie na spotkanie ubrałam sie elegancko jak nigdy wczesniej nie chodzilam ubrana podjechałam autem wysiadłam podałam torbe i powiedziałm szkoda lat moich było na takiego człowiek jak ty

Gość a po co oddawac
a ja nie oddalam prezentow i nawet przez mysl mi to nie przeszlo. i do dzisiaj nosze bizuterie ktora dostalam od eksa bo mi sie podoba i nawet jakos specjalnie mi to nie przypomina o nim. moim zdaniem oddawanie prezentow jest bez sensu (jedynie pierscionek zareczynowy bym oddala). przeciez nasi byli te czesc naszego zycia, w koncu przezylismy razem tez i te fajne chwile wiec nie mam zamiaru sie niczego wypierac. ja w domu schowalam tylko wszystkie zdjecia do osobnego albumu i go schowalam. ale listy podarlam:)