Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynowa123

mam juz dosc

Polecane posty

Gość bursztynowa123

jestem z facetem i nie jestem. spotykamy sie ale czesciej to ja proponuje, niby to jestem jego przyjaciolka a przystawia sie do mnie "bez zobowiazan" bo on przeciez nie chce zwiazku. nie ze sie mu narzucam. ale widze to.z jednej strony mowi ze ta znajomosc jest dla niego wazna a ja wyjatkowa. ale nie adoruje mnie tak jakbym tego chciala, nie stara sie za bardzo.facetowi jak zalezy to na glowie stanie zeby z kobieta byc...a on za swoja kobiete to mnie nie uwaza chociaz tak to z boku wyglada. czasami jest lepiej czasami gorzej. ale ostatnio to sie czuje jak kolo zapasowe.. wiec moze nim jestem? Olac go? moze to cos zmieni? mam juz dosc

Gość hbjhnm
A gdzie pytanko " czy ktoś tak ma ? " :D

Gość bursztynowa123
:) to pytanie z innego watku:P ja chcialabym zeby ktos mi powiedzial jak ja mam postepowac. bo kiedy ktos jest pod wplywem uczuc to nie mysli sie normalnie:)

Gość olej- przekonasz się

Gość bursztynowa123
myslicie ze moje wyrazne lekcewazenie go do czegos zmobilizuje? jezeli nie.. to wszystko jasne tak..? nie zalezy mu......

Gość tak daj sobie spokój
sama sobie odpowiedziałaś - facetowi jak zalezy to na glowie stanie zeby z kobieta byc.