Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROSANNA*

Czy mysleliście/myślałyście o powrocie do swych byłych?

Polecane posty

Gość ROSANNA*

Ja własnie mam takie rozterki. Spotykam sie z kims ale tęsknie za swoim eks :(

Gość ROSANNA*
Nie wiem co robic. Zwlaszcza ze moj eks przypomina czesto o sobie.

Gość olololoooooo
moj byly co prawda juz sie do mnie nie odzywa, ale ... moze warto sprobowac? jak Cie cos do niego ciagnie.. :) z uczuiem nie wygrasz. a jak nic do niego nie czujesz, to każ mu spadac na drzewo ;)

skoro jest twoim ex, tzn że musieliście się z jakiegoś powodu rozstać, a tzn że nie możecie być ze sobą bo nie potraficie się dopasować odpowiednio, nie wracaj do niego to błedne koło. skoro spotykasz sie z kimś nowym to skoncentruj na nim swoją uwagę. a za byłym jeszcze trochę będziesz tęsknić, wiadomo, ale to minie. mi mineło po 3 miesiącach, a ex też dawał o sobie znać. wszystko kwestią determinacji i postawienia sobie pytania 'czy chce po raz kolejny przechodzić przez to wszystko z tym człowiekiem?' decyduj, teraz twój ruch.

Gość ROSANNA*
prostu nie chce nie mam sily budowac wszystkiego od nowa. Ten facet z którym obecnie sie spotykam tez jakis niepewny- taki lekkoduch. Niby nie wchodzi sioe dwa razy do tej samej rzeki ale moze warto spróbowac raz jeszcze

Gość olololoooooo
a co masz do stracenia ? :D

tzn że jeszcze za mało czasu upłyneło od waszego rozstania i nie jestes jeszcze gotowa na kogoś nowego, ale to jeszcze nie powód żeby rzucać się spowrotem w ramiona byłego dawno temu się rozstaliście?