Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L...E...N...K...A

RODZICE DWULATKÓW!! CO POTRAFIĄ WASZE SKARBECZKI???

Polecane posty

Gość L...E...N...K...A

DRODZY RODZICE, JESTEM ZAKOCHANA W MOJEJ CÓRECZCE I PRZESZCZĘSLIWĄ MAMĄ. CZY WY TEŻ TAK BARDZO KOCHACIE SWOJE DZIECIACZKI???

Gość rzygac sie chce
kogo to obchodzi? w tym kraju jak przeszczesliwa, szczebiocaca 24 godz na dobe mamusia nie spuszcza sie ze szczescia nad swoim "skarbem", to jest nienormalna. won stąd na topik dla mamusiek

Gość mlodamamaaaa
a chuj cie interesuje czy kochamy swoje dzieci zajmij sie swoim

Gość a kogo obchodzi że
- kogoś facet rzucił - kogoś facet chce - komuś śmierdzą stopy - komuś zdechł kot - kotoś nienawidzi żony kochanka - ktoś nienawidzi kochanki męża - jakiejś kochance nie smakuje sperma jej kochanka i woli smak spermy jego brata kogo wogóle obchodzą inni ludzie? Po co wogóle jest to forum?

Gość fbzasgtsaz
nasze skarbeczki na razie potrafia niewiele, ale kiedys beda potrafic bardzo zalowac, ze maja nawiedzona mamusie takie jak ty. tylko sie tu nie spusc ze szczescia

Gość a kogo obchodzi że
moja córcia ma już 6 lat i jest moim skarbem. Z każdym rokiem podoba mi się bardziej. I za każdym razem powtarzam, że najbardziej lubię dzieci w takim wieku w jakim ona jest aktualnie :-) Gdy miała dwa latka już zaczęła ładnie mówić. I od samego początku bardzo wyraźnie mówiła RRRRRRRRRRRRRRRRRRR co było powodem do ogromnej dumy. Teraz zaczęła grać na pianinie i ja po prostu spuchłam z dumy, kiedy nauczyciel powiedział mi sam z siebie, że będą z niej muzycy, bo po 5 lekcjach potrafi zagrać już trzy proste utwory OBIEMA RĄCZKAMI. Tom super uczucie, gdy sobie siadamy wieczore, tulimy się, ona mi opowiada co robiła. To niesamowite jakie słodkie są dylematy 6 latki. Powiem wam tylko tyle, że macierzyństwo jest dla kobiety świetne. Gdy ma dziecko, już nic nie jest straszne bo niezależnie od wszystkiego, ma dla kogo żyć.

Gość L...E...N...K...A
moj skarbeczek tak slodko mówi do mnie kulwa

Gość ---zzłłaa--
co wy tak naskoczyłyście,,, nie macie ochoty się wypowiadać na ten temat to...

Gość japierdoleee
nastepna nawiedzona wypierdalaj do swojego skarbeczka zmienic mu pieluche a nie dupe ludziom trujesz chuj Cie to inetersuja inne dzieci wypierdalaj nawiedzona

Gość bo sie rzygac chce
odtych nawiedzonych mamusiek. kobiety!! nie macie innych tematów do rozmów???? jesli calym waszym swiatem sa dzieci, to wspołczuje

Gość klopp
wypierdalac mi z tym topikiem na micierzynksim, bo bedzie zbiorowe rzyganie!!!:O

Gość a wy co porzygańcy robicie na
tym topicu? Wypier... na erotycznyy omawiać głębokie zawiłości seksu analnego. Skąd się takie nietolerancyjne delile biorą? Mamusie was nie kochały i zamiast przytulać kazały wam wypierdalać do swojego pokoju? To by wiele wyjaśniało. czym skorupka za młodu...

Gość haskhaklhdAKLH
TEZ JESTEM MŁODĄ MAMĄ ale myśle ze chuj do tego jakies wstretnej babie co moje dziecko potrafi i robi

Gość bo sie rzygac chce
moim całym światem jest penis i jego zawartosc

Gość L...E...N...K...A
HAHA, ŁATWO WAS SPROWOKOWAĆ :-D A TERAZ MOI DRODZY SERDECZNIE WAS ŻEGNAM STAROPOLSKIM "W Y P I E R D A L A Ć"

Gość dziewczyny kobiety i baby
absolutnie NIKT tu was nie zmusza do wypowiiadania sie,ale.. pyta czy co potrafią 2-czy 2,5 latki! pzdr