Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkfsajkfkkfds

ubezpieczenie auta

Polecane posty

Gość jkfsajkfkkfds

Gdziew wg Was jest najtaniej. Które towarzystwo jest godne polecenia a które nie

Ja mam w HDI i jestem zadowolona. Nie polecam ubezpieczenia typu link4 itp. na telefon. Są tańsze ale uzyskać coś od nich w razie czego to ciężko bardzo...

Gość www.tnij.org/brum2009
Najlepsze i najtańsze jest ubezpieczenie w mBanku

Gość Emmett Fitz-Hume
Nie zawsze w mBanku, zależy jakie kto ma zniżki i jakie auto. Najlepiej porównać http://www.pozyczki.biz.pl/ipolisa Ja np. mam w Uniqa - wyszło mi 14% taniej niż w mBanku :P

Gość AuroraBorealis
Też mam Uniqa - przeszedłem do nich gdy PZU podniosło składke o tzw. "podatek religi" :)

Gość specjalista ds. ubezpieczeń
nie ma co się sugerować jeśłi chodzi o ubezpieczenia OC, i tak nie jest dla Ciebie więc bierzesz najtańsze. Jeśli chodzi o AC to jest pare firm godnych polecenia: PZM (Polski Związek Motorowy) ; Allianz ; czy Compensa. Natomiast w życiu nie ubezpieczyłabym samochodu (AC) w Hdi Asekuracja, Hestii czy PTU, z doświadczenia wiem że ciężko w tych firmach likwiduje się szkody i ile nerwów i straconego czasu to kosztuje. Może ktoś ma inne zdanie na ten temat, ja opisuję tylko moje odczucia związane ze współpracą z w.w Towarzystwami :)