Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwesowana

Sara, Sonia

Polecane posty

" No jednak Aga masz małe rozumowanie czego ci współczuję, pewnie wpadłaś na imię Sara siedząc w parku jak jakiś pies biegał..." Jeśli ona ma małe rozumowanie, to ja współczuję tobie, sama się pogrążasz. Bo wychodzi na to, że twoja mama wpadła na pomysł nazwania cię Oliwką, jak przyrządzała sałatkę, tudzież wołowinę z oliwkami...

Nie mam tylko Tata taki szczegół, Olivia to imię nie wyszo z sałątki... żal.pl miałam mieć naimię Carmen ale wyszła Olivia trudno...

Gość Olivcia 16 to fanka doduni

Gość kaskadka
co to za roznica podlewali salatke oliwa i wpadlo im do glowy kretynskie imie. Oto skad sie wzielas. Carmen?? Jeszcze lepiej jak prostytutka spod latarni

Oliwia, żal.pl to ci się chyba pojawia na profilu w photoblogu... Nie wiem, skąd to twoje rozumowanie, że Aga wpadła na pomysł imienia dla dziecka, bo zauważyła psa o takim imieniu, a jak ciebie się skrytykuje to co? Prawda jest taka, że te, jak ty to napisałaś "psie" imiona mi się podobają, a to twoje NORMALNE niekoniecznie.

Do Oliwka: Napisałaś, że Ty masz normalne imię, ale gwarantuję Ci że po Twoich komentarzach połowa matek pluje sobie w brodę, że nazwały tak córki..

Poza tym co za różnica kto jak dziecko nazywa, albo jak pies się wabi- to każdego indywidualna sprawa...szukanie problemów na siłę...ja z Pauli krowy też się śmieję i wcale mi nie ptrzeszzkadza

Gość gość
Olivcia ma żenująco niski poziom olivci w głowie. Mama z zapyziałej prowincji w Hiszpanii, a tata z Zad***ewa Małego i ta zangielszczona wersja imion -zamiast w to v. Naprawdę gratuluję wielkomiejskosci . Znam dziewczyny Sonie i Sary ,a jestem tylko mieszkanką Szczecina.

Gość gość
Ja mam na imię Sonia, moja kuzynka Sara i jesteśmy bardzo zadowolone ze swoich imion :) Przynajmniej są oryginalne i co druga kobieta nie ma tak na imię...

Gość gość
bardzo bym chciała mieć na imię sara