Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami777

Problem z koleżanką

Polecane posty

Gość sami777

Mam koleżankę, która normalnie po prostu zjechała mi samoocenę i wpędza non stop w kompleksy. Sama ma ładną figurę, ale przeciętną twarz, brzydki zgryz, nos.. Jednak jest baaardzo mocno utwierdzona w tym ,że ma wieeeelkie powodzenie. Wiem, że połowa tych rzeczy to nieprawda, kiedyś mi to powiedziała chłopak, który podobno"biegała za nią cały czas". Mam jej dość,mieszkam z nią w akademiku, więc jestem na nią skazana.

Gość sami777
Sama siebie wywyższa , że jest najpiekniejsze, nainteligentniejsza... Mi mówi, np. że mi brzydko w moich włosach, cokolwiek przymierze z nowych ciuchów to zaraz się ze mnie śmieje...waze 52 kg, 170cm wiec nie jestem gruba nie wiem o co jej chodzi..

Gość ja miałam taką koleżankę
fakt może i była ładniejsza zgrabniejsza i faceci za nią lecieli, ale każdy jeden po dłuższym poznaniu ją olewał, mało kto w grupie ją lubił i właśnie się tak dowartościowywała że innych poniżała. A jej powodzenie u facetów wyglądało tak że jak juz facet stwierdzał że to nie to proponowała coś w stylu "zostańmy przyjaciółmi". Potem proponowała przyjacielskie spotkania w gronie znajomych, ale zachowywała się w stosunku do nich jak pies ogrodnika i prędzej czy później koleś znikał z horyzontu.