Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NeoNówk

pytanie do klientów banków internetowych

Polecane posty

Gość NeoNówk

mam pytanie do posiadaczy kont internetowych typu mBank, Multibank itp. w ofercie jest 0 zł za przelewy internetowe. zastanawiam się tylko czy przy opłacaniu rachunków pobierana jest mimo wszystko jakaś prowizja czy nie?

Gość 0 zł to 0zł nie jet pobierana

Gość NeoNówk
chciałam się upewnić ;) 0 zł to 0 zł ale życie pokazuje że nie zawsze tak jest :P

Gość Antek Bereda
Kto pyta nie błądzi :)

NeoNówk ---> nie jest pobierana prowizja. Antek Bereda ---> VW Bank najlepszy? Oprocentowanie 0,1 %. Bankomaty - niby bezpłatne, ale jest haczyk... tylko przy wypłacie min. 400 zł, poniżej płacisz. Karta Visa, którą nie można płacić przez net. Daleko tej ofercie do najlepszej. Lepszy jest mBank, a najlepszy chyba Alior Bank 🖐️

Gość Romano Sexmacher
Ja wielbię 70C aktualnie :D

Gość Antek Bereda
mBank - bezpłatne wypłaty tylko z bankomatów: BZ WBK24 Cash4You eCard Euronet za wypłatę w innym krajowym - 5 zł. Volkswagen Bank wypłaty od 400 zł bezpłatne z dowolnego bankomatu. Posiadając konto otwierasz lokaty (nawet 30- dniowe) oprocentowane do 5,9% rocznie. Co do płatności kartą w necie- mBank tak przelicza kursy walutm że nijak się to nie opłaca.

a w Aliorze... bankomaty bezpłatne wszystkie na świecie, niezależnie od kwoty oprocentowanie coś ponad 4 %, bez lokaty, na bieżąco wypukła karta debetowa za 3 PLN/m-c i to jest jedyna opłata 🖐️

Gość Antek Bereda
Aliora nie znam więc nie pogadam.