Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama coreczki ....

ILE WZROSTU MAJA WASZE 16 MIESIECZNE DZIECI !

Polecane posty

Gość mama coreczki ....

Witam serdecznie ! Moja corcia jest bardzo wysoka za tydzien skonczy 16 miesiecy a ma juz 85 cm wzrostu ! Czy Wasze dzieci tez sa takie wysokie ? Za odpowiedzi z gory dziekuje .

Gość mama coreczki ....
?

moja tez jest duza.polozna na szczepieniu sie smiala ze jej siatki centylowej zabraknie :P teraz ma 1,5 roku i ma 90cm wzrostu a jak miala 16 m-cy to miala 87cm

jejuu faktycznie wysokie. Mój ma 14 miesiąc i ma 79 cm. Może jeszcze urośnie przez te dwa miesiące...

Gość rozmiarówka dziecięca
podaje, że: dziecko: 12 miesięczne nosi rozmiar 80 cm 18 miesieczne 86 m 24 miesięczne 92 cm itd.

Gość Mamani Twój synek skoro jest
z 4 września to ma 13 miesięcy

Gość rozmiarówka dziecięca
jeśli już teraz ma 92 cm wzrostu, to naprawdę wysoka dziewczynka

z 2 września ma 13 miesięcy skończone czyli 14 miesiąc :) rozmiarówka ubraniowa to zupełnie co innego niż wzrost dziecka.

Gość oczywiście że co innego
ale wiek to wiek i jeśli twoje dziecko urodzilo sie 2 wrzesnia to ma 13 miesiecy zwlaszcza ze tutuaj nikt nie pisze, że dziecku będzie za tydzień "szedł" 17-ty miesiac tylko skończy 16 miesięcy wiec swoim pisaniem nie wprowadzaj nikogo w błąd

dokladnie rozmiar rozmiarowi nie rowny.wszystko zalezy od producenta.no jest wysoka i nie wyglada na 1,5 roku tylko na jakies 2 latka.jest wyzsza od dziewczynki ktora ma ponad 2 latka o jakies 3 cm

Oczywiście ze co innego nie bardzo rozumiem o co się czepiasz Napisałam ze mój 16 miesięcy nie ma tylko 14 miesiąc i że ciekawa jestem czy przez dwa mies tak urośnie. O co ci chodzi?

Gość Mamani ty rzeczywiście nic
nie jarzysz:O masakra:O dziecko autorki skonczy za tydzień 16 miesięcy, a twoje dopiero za miesiąc 14 miesięcy czyli w tej chwili ma 13 miesięcy, dzieli je 3 miesiące różnicy to jakim cudem chcesz mieć dziecko 16-to miesieczne za 2 miesiące?:O

Gość nie ciesz sie tak
ze masz taką wielką glorie, w pryslosci bedzie nosila rozm, buta 42 i będzie babochłopem.

Moje dziecko skończy 14 mies za niecałe 3 tyg dziecko autorki za tydzień dzieli je różnica 2 miesiące i niecałe 2 tyg, jak już jesteśmy tak szczegółowi skoro moje dziecko nie ma 14 mies to dziecko autorki nie ma 16 według twojego liczenia bo skończy je dopiero za tydz wiec na razie ma 15 :P

Gość no ma 15 miesięcy
i ona własnie nie pisze, ze jak za tydzien skonczy 16, to już bedzie miała 17, jak to ty glupio piszesz o swoim dziecku, ze ma 14, gdy kilka dni temu skonczylo 13:O nadal nie rozumiesz?:O 21 pazdziernika 2009 roku: dziecko autorki topiku bedzie miec 16 miesiecy, a twoje co najwyzej 13,5 miesiaca boze co za ciezki przypadek:O

Gość mycha863
Masakra.Dziewczyny po co wy wchodzicie wogole na forum,żeby się kłucić?

Gość To cos male te Wasze dzieci
Bo moj ma 13miesiecy i ma 89cm wzrostu.Urodzil sie 57cm.

Gość kolejne matki polki
co przechwalaja sie dziecmi

Gość kapiole
jjj

Gość A co powiecie na moją która
ma 14 miesięcy i ma równo 85 cm? Zawsze była długa:). Autorko twoje dziecko jest długie a znam jeszcze kilka dziewczynek tak długich.

Gość bxjshdjsdh
Autorko twoja córka nie jest jakaś długa niezwykle bo tak przeważnie dzieci mają . Mój synek jak miał 16 miesięcy to miał 87 cm a potem jakoś rzychamował wzrost i wolniej to szło. Ja też mam jeszcze kilkoro takich dzieci wśród znajomych i tylko jednego rodzynka który ma 74 cm mając 14 miesięcy - maleństwo ale rodzice tez niewielcy.

Gość mamaAlusi
moja córka ur. się mając 59 cm (więc tak, jak książkowo być powinno - na 12 miesięcy urosła o dodatkowe 25cm mając 84cm), w tej chwili ma 16 miesięcy i 5 dni i mierzy 89 cm :D najgorzej z ubrankami, bo te 92 ma na styk..... a jak widzę (zalecenia tych 98, że na 3 latka, to jestem lekko zdziwiona, że powinni te rozmiary dopasować, do nieco wyższych niż "kilka" lat temu dzieciaczków ;) ) Pozdrowienia dla wszystkich mam "długajów" ;)

Moja córcia jutro kończy 16msc i ma 80/81 cm, na siatce nieco poniżej 75 centyla. Urodzila się mając 57 cm. Nie jest specjalnie malutka czy długa, normalna - poprostu. Podobnie inne dzieci jedne mniejsze jedne wieksze, jak z doroslymi.

Gość mamaAlusi
KasiaCH - i czym się martwisz kobieto? grunt, że jest zdrowa! ;) no i weź pod uwagę wzrost przy urodzeniu - jeśli ur. się 50-51cm (jak większość dzieci) to jej wzrost 74cm na roczek jest bardzo prawidłowy (dodajemy do wzrostu ur. 25cm i wychodzi PRZYBLIŻONY wzrost na 12m-cy), pozdrawiam Cię gorąco

Gość MixPlusss
80-86

Gość wstyd mi
hm to co ja mam powiedziec o swojej corce?ubranka nosi w rozm 86 a ma dopiero 9 msc,na wszystkiech metkach napisane 12/18 msc

Gość mamaAlusi
wstydMI- nic masz nie mówić - jedno dziecko nosi w tym wieku rozmiar 86, inne 74 - każde rozwija się w swoim tempie - mojej znajomej syn ur. się 69cm i w 4 miesiącu nosił już r.80 - no i co? życie :) taka już jego uroda - a na roczek prawdopodobnie będzie nosił ubranka 92/98 przewidziane dla 2-3 latków - tak też bywa - grunt to zdrowe myślenie!