Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ficksa

Czy któraś z Was ma BUTY, które nie przemakają???

Polecane posty

Gość Ficksa

Mam na myśli jakieś kozaki do płaszcza, nie trekkingowe :P

Gość Ficksa
a gdzie kupowałyście? Ja miałam kozaki z Zary, za które zapłaciłam 400 złotych i dosłownie się rozpadły :O A też o nie dbałam, mnóstwo impregnatów, past... Teraz spadł snieg i jak wracam do domu, to mam skarpetki mokre jakbym wskoczyła do kałuży :O

Gość ja mam a co
Jam mam jakieś za bodajże 150 zł i jeszcze z zeszłego sezonu. Z butami tak jak w totolotku - trzeba dobrze trafić ;)

Gość burzujskie fajtłapy
kozaki z Zary za 400 zeta, ale łazi w skarpetkach ! co za dulszczyzna. Trzeba sie pokazać, nie? Pewnie w dodatku masz dizurawe te skarpety. Ja potrafie i 4 sezony rpzechodzic w butach z CCC i wyglądają b. dobrze. Nie wiem co zachwyca was w tych bucikach za 400-800zł wszystkie pisza ze sie rozpier****dolily po 1 sezonie

Gość
Ja mam skórzane oficerki dbam o nie i używam różnych preparatów nie przemakają mi

Gość Ficksa
Skad to oburzenie, masz jakiś problem? A Ty nosisz kozaki na gołe stopy? :D Kupiłam je, bo myślałam, że będą dobre! Nie przywiązuję wagi do marki, gdybym wiedziała, że są ładne buty, ocieplane i nieprzemakalne to kupiłabym choćby na targu :O

Gość enedue
ja nie chodzę w butach,ktore przeciekają.Dzisiaj od rana pada u mnie paskudny mokry śnieg a ja chodzę w kozakach typu oficerki,skórzane-nie przeciekają ,to moje ulubione buty na chlapotę od la 3:)i kosztowały połowę tego co buty autorki:)

Gość Ficksa
W Deichmannie już nigdy nie kupię butów na zimę. Miałam dwa lata temu, mimo dbania o nie po 2 miesiącach porobily się dziury, a reklamacja nie została uznana, bo "to naturalne skutki chodzenia w obuwiu". żenada...

Gość burzujskie fajtłapy
jak juz chcesz byc taka elegancka to ubierz chociaż rajstopy a nie skarpetki : / omg... a ta zara to jeden wielki badziew, w ogole to nie wygląda :/ a na taką chlapę to albo gumowce albo glany

Gość a ja mam gumowce
ale takie eleganckie i swietnie wygladaja do wszystkiego

Gość
burzujskie fajtłapy Wez się ogarnij przecież Ona pisze że miała,ale się rozpadły.Ja też do oficerek noszę skarpetki ,bo marzną mi stopy.Z Twego rozumowania wywnioskowałam że jak ktoś ma markowe buty to już nie wypada chodzić w skarpetach...

Gość Ficksa
Zdecydowanie masz jakiś problem, ale ja nic na to nie poradzę ;) A glanach to chodziłam mając 15 lat.

Gość burzujskie fajtłapy
nie wyobrażam sobie jak przychodzis wyelegantowana do faceta w tych swoich kozakach z uwaga: ZARY, zdejmuejsz je a tam froterowe skarpety:DD tyle kasy zapłaciłaś i nie są ciepłe? jaka szkoda :"DDDD

Gość
burzujskie fajtłapy Masz coś nie tak pod deklem? :o żal Ci dupę ściska?

Gość burzujskie fajtłapy
tak, bo nie umiem sobie wyobrazić jak można tyle pieniędzy zapłacić za buty:/ jeszcze na innych forach się chwalą, że kupiły buty z ZARY czy innego pieroństwa i wytrzymały aż DWA sezony! dziwne:/ mi zwykłe wytrzymują dłużej:/

Gość
Mało tego ja jeszcze noszę wełniane getry na spodnie, które spod kozaków mi wystają specjalnie :-D

Gość
burzujskie fajtłapy Widocznie taki niefart mnie się buty z clarksa rozwaliły po dwóch miesiącach,takie rzeczy się zdarzają...

Gość na prawde nie umiecie
nie lepiej za tą cenę kupić 4 pary butow na kazda okazje?