Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażdanka

do piszących prace magisterskie

Polecane posty

Gość Grażdanka

mam na jutro napisać kryteria analizy i za cholerę nie wiem co to jest i jak to ma wyglądać, w poradnikach typu "jak pisać pracę magisterską" za ch... nie ma nic takiego i w jaki sposób to napisać, przeszukałam internet i nic nie ma :( Może mi ktoś wyjaśnić ocb?

Gość to zależy o czym piszesz pracę
i co dokładnie masz na jutro napisać. Kryteria analizy - np. wg czego - wg jakiś kryteriów będziesz badać/analizować i oceniać.

Gość Grażdanka
tak tak, mam napisać kryteria analizy do tematu mojej pracy magisterskiej, tyle mi powiedziano. Czyli "co oferują, podzielić na działy, co będzie opisywane" to są instrukcje przekazane mi przez promotora =) I co teraz zrobić? Dodam że dopiero rozpoczynam pisać pracę i takie cuś mam napisać :/

Gość dzadzudzi
a jak brzmi twoj temat? skoro masz go analizowac, to chyba chodzi o stworzenie czegos na ksztalt konspektu.

trudno napisać konkretnie, jeśli się nie wie o czym temat. Np. piszesz o klientach banków i ich zadowoleniu z usług bankowych. Zatem twoje kryteria analizy to np. - poszczególne produkty - analizujesz ich zadowolenie z poszcególnych produktów i usług (kredytów, kart, depozytów bla bla) - kolejne kryterium jakość obsługi - itd.

generalnie chodzi o to, co chcesz konkretnie analizować i pod jakiś względem, z jakiego punktu widzenia.