Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalal_

Przebywać z ponurakiem

Polecane posty

Gość lalalalalal_

Mam 25 lat i w biurze siedzę z jedną panią grubo po 50 i panem w wieku 40 lat. I przy nich czuję się jakbym miała z czterdziechę na karku, masę problemów. Po prostu udziela mi się ich nastrój. W biurze panuje taki marazm, ciężka atmosfera. Często narzekają jak im to w życiu ciężko i tak dalej. Jak rano widzę ich miny to już wiem co mnie czeka. Mają miny cierpiętników. A ja mam dopiero 25 lat i milion pomysłów na minutę. Jestem trochę szalona, lubię sobie śpiewać przy komputerze, gdy słyszę ulubioną piosenkę, do każdego się uśmiecham, żartuję z klientami. A oni gadali by tylko na wyniosłe tematy, wręcz patetyczne. Męczę sie z nimi. Faceta można jeszcze jakoś udobruchać, nawet razem ze mną się śmieje. Ma ktoś podobne odczucia?

Gość denavoya
Nie, ja pracuję z grupą 19-28 lat i wszyscy pozytywnie zakręceni ;) Nie zniosłabym takiej atmosfery jak u Ciebie, ale cóż- jeśli praca dobra, to może przemęczysz się jakoś. Albo poproś szefa, żeby przeniósł Cię do innego gabinetu.

Gość lalalalalal_
Praca fajna, szkoda rzucać. Wcześniej pracowałam w pokoju z 3 kobietami. Najstarsza miała 33 lata. Nieraz normalnie płakałam ze śmiechu. A tu o czymś takim nie ma mowy. Oczywiscie są w firmie inne osoby, młode i zakręcone. Z nimi można pośmiać. Ale moi współlokatorzy to porażka.

Gość do pracy idziesz pracowac
a nie na smichy-chichy:o

Gość a co to praca
ma byc dołująca i ponura ? Stuknij się w łeb następny "cięrpiętniku" :O

Gość do pracy idziesz pracowac
praca ma byc dobrze wykonana,jasne?

Gość fefrefrfe
a co to za praca?pewnie jestes urzedniczka, bo tylko w takich zawodach pracuja 50 letni i 40 letnie panie

Gość kutasinski3
z tego co piszesz, jestes jakas yebnieta;)zdrowo

Gość lalalalalal_
NIeważne gdzie i nieważne za ile. Ważne, że z ponurakami. Kobieta wiecznie zmęczona i znudzona, siedzi owinięta w kocu. Nic się jej nie chce, na nic nie ma ochoty. Dający energię na cały dzień widok...