Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzamsie1990r

jedna kobieta nazwala mnie anorektyczka,czy ja na nia wygladam?

Polecane posty

Gość tiktak tiktak
mała czarna jesteś piękna po prostu cud miód i orzeszki

Gość OlaJemioła_
mała czarna-> noo to nic dziwnego ,ze masz taka figurke;) ja sama dziękuję Bogu ,ze mam te 173cm bo jeszcze jakos wyglądam :) i ten tłuszcz sie rozkalda..nam jest łatwiej schudnac,a np. mam kolezanki co maja np. 165 i niestety,ale waza tyle co ja i juz czar prysł... bo mi sie podobaja wiotkie ciała...

Gość OlaJemioła_
gówno prawda z tymi ćwiczeniami ;] ja w ogole nie cwicze,nigdy nie cwiczylam to jest kwestia po prostu chudosci.. jestes tym czym jesz .. jak autorka schudnie to sami byscie zobaczyli jakie bedzie miec jędrne ciałko :) tak juz jest.. ludzie ćwicząc chca glownie mięsnie sobie wyrobic.. autorko masz po prostu troche ciałka i jak tylko sie go pozbędziesz to naprawde bedziesz miala fajna fifurke.. te uda co mialas wazac 54kg bardzo mi sie podobają:) taka masz przerwe między nimi..

Gość OlaJemioła_
no wlasnie zdjęcie ciała nie mam :D jakos nie nachodzilo mnie,zeby sie fotografowac:P ale chyba bede musiala zaczac,zeby porownywac rezultaty . :D bo tak to moge nie zauwazyc,ze cos schudlam:D

Gość OlaJemioła_
nic bym o tobie nie powiedziala;) sama bede wazyc 50kg a jestem o 7cm od ciebie wyzsza takze nic w tym nadzwyczajnego.. ale ciesz sie bo im niższa osoba tym trudniej miec taka wage jaka ty masz :] wiekszosc moich kolezanek nawet z taka waga nie robia wrazenia nei wiem od czego to zalezy,ale wygladaja normalnie... nie,ze szczuplo,ani za grubo po prostu normalnie(zdrowo) a jak juz mowilam mi sie podobaja wiotkie ciała ,tyakie "kruche" nie ze anoreksja,ale bardzo chude takze..

Ola, ale uwazaj zebys z tym odchudzaniem nie przesadzila, bo moja kuzynka byla bardzo sliczna i szczupla, a jak juz za bardzo schudla, to wygladala na chora

Gość OlaJemioła_
Mała Czarna- tak wiem,ale 50kg i robie stop ;) bardzo powoli schodza mi te kg .. 3kg przez 4 miesiace mi dopiero zleciało .. jak slowo daje.. z tym,ze jadlam czesto pizze itp. ale tez robilam 4dni takie,ze jadłam jak wróbelek

No nie wiem, moim zdaniem na tym ostatnim zdjęciu przy 56 kg to wyglądałaś okropnie.... A nogi masz nawet za chude - jakby w ogóle nieumięśnione... Ale jak chcesz to chudnij dalej, twoja sprawa.

"a tu? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55906685 d7006ad1.html jej musze schudne do tych 54 kg do 22 lis.to realne czy za duzo" No to była chyba to zdjęcie, tylko go już nie ma... Nie wiem co wy laski macie z tym odchudzaniem.... Przecież waga musi być optymalna, a nie jak najniższa. To na tym pierwszym zdjęciu wg mnie wyglądasz znacznie lepiej, tylko brak ci umięśnienia.

Gość koaalaa
zadne zdjecie mi sie nie otworzylo:/ a myslalas o body space? czytalam ze moglabys schudnac w udach. spokojnie udaloby ci sie do listopada. jest to drogie ale warto. ja jestem bardzo zadowolona. taki karnet 10 wejsc po 30 minut kosztuje okolo 250 zl ale we wroclawiu (nie wiem skad jestes) kupilam te 300min za 150 tyle ze musze przychodzic w godz 12-14 co mi w ogole nie przeszkadza. naprawde polecam, skora rowniez bardzo sie poprawia i efekty jak najbardziej widoczne:) u mnie rozne diety nie skutkowaly, albo skutkowaly tylko na chwile, nie potrafilam w tym wytrwac. tez wazylam 58 kg i chcialam schudnac jkies 5-6. udalo sie:) z tym ze mam 162 wzrostu a to na pewno roznica. pozdrawiam:)