Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzamsie1990r

jedna kobieta nazwala mnie anorektyczka,czy ja na nia wygladam?

Polecane posty

Gość ziryytowanaa
ta która cię tak nazwała, musiała mieć spore kompleksy, niedobrze mi się robi jak widze gdy te grubsze mają jakieś wąty do tych szczuplych, zazdroszcza czy jak? to ruszyc dup.ska sprzed kompa i zaczac siie odchudzac, a nie wyzywac się przez neta na tych chudszych!

Gość taaajeedyna
robisz to dla siebie, jak chcesz schudnac, bo bedziesz sie przez to lepiej czuła to schudnij, logiczne przecież i nie słuchaj innych, tylko siebie

Gość tiktak tiktak
co ty sbie robisz zdjecia cały czas w tych samych majtochach jak dla mnie chunac nie musisz jest ok

Gość tiktak tiktak
no to super:P nie zawiodlem sie :P

Gość hihihih2
kasia ma tylko 1 majtki hahahaha

Gość masz bardzo ładne piersi
:)

Gość OlaJemioła_
wiesz co tez mam 173 wazylam 4miesiace temu 57kg teraz waze 54 i powiem Ci ,ze jedni mowia,ze strasznie schudlam i ,ze źle wyglądam,a drudzy,ze nic sie nie zmienilam..ja zauwazylam po spodniach,ze te obcisłe rurki juz nie są tak "obcisłe" jak były ... głownie spadlo mi z góry,z piersi (juz ich prawie w ogole nie mam)widac mi kości u góry i ramiona śa tez takie wystające .. dalej chudne bo mam obsesje na punkcie nóg nie chce mi z górnej częsc ud zejsc.. i ciągle strona wewnętrzna jest taka "zapchana" zobaczymy co czas pokaze .. poki co podoba mi sie to jak schudlam i lepiej sie czuje ze soba mimoze to tylko 2kg ,ale przy moim wzroscie i mojej wadze jest to widoczne.. zrób to dla siebie :) poczujesz sie lepiej.. ja powiem szczerze głodze sie... a mam 17lat

Gość OlaJemioła_
poprawka to tylko 3kg :)

Gość wrzuc fote biustu
rzeczywiscie jest bardzo ladny

Gość hihihih2
Kaska, a masz inne majtki???

mi sie wydaje ze moglabys troszke schudnac, sama sie odchudzam, mam teraz 63kg, a chce max 60. mam jedno zdjecie sprzed lat, nie wiem jak go ocenicie, moj facet mowi ze jestem na nim za chuda, a mi sie podoba

Gość czekamy na fotke
:)

Gość OlaJemioła_
a tam ja nigdy nie mialam tu jojo w ogole dla mnie to bzdury logiczne ,ze jak sie bedziesz po głodowce obżerac słodyczami itp. to przytyjesz,ale to trzeba sie pilnowac.. ja jakos potrafie zatrztmac sie na dwóch kostkach czekolady i nie mam z tym problemu.. dzisiaj zjadlam dwie kromki razowego z ogórkiem i kalafior z bułką na maśle .. to wszystko na cały dzien:) teraz pije kubek cieplej wody z wycisnieta jedna cytryną i tak do jutra bede pic i pic.. :)) jutro tez jakies dwie razowego sobie zrobie ale w tosterze bo lubie takie chrupiące ..potem jakis jogurt i znowu dziękuję na cały dzien;) i daje rade.

Gość mała fajne zgrabne ciałko

Gość OlaJemioła_
Mała Czarna-poba mi sie gladalas na tym zdjeciu,ile masz wzrostu?:) a ja chce schudnac do 50kg

Gość autorko tobie przydadza
sie nie zadne diety tylko trochę sportu bo co z tego, że jestes szczupła jak twoje cialo wyglada z deczka sflaczałe, bez miesni.:O

moj facet mowi ze na tym zdjeciu wygladam brzydko, a mi sie podoba i znowu chce tak wygladac, teraz tez nie jest zle, bo jestem wysoka i u mnie to sie rozklada, ale tak tez nie wygladam