Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka21wawa

jak tego nie zepsuć?

Polecane posty

Gość anka21wawa

hm mam taki problem, kiedyś poznałam chłopaka, któremu strasznie zależało na mnie, dzwonił, szukał pretekstu do spotkania, ale ja wtedy wróciłam do byłego i nasz kontakt się urwał.. teraz znowu się kiedyś przypadkiem spotkaliśmy i stwierdziłam, że mi na nim w jakiś sposób zależy... odnośnie byłego to był błąd oczywiście- dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi to chyba nie wymaga komentarza... no więc z tamtym chłopakiem spotkaliśmy sie kilka razy, raz piliśmy drinki itd. no i nas trochę poniosło, całowaliśmy się, nie byłam w stanie się mu oprzeć ;P i mam taki dylemat, że chyba zrobiłam błąd, jak radzicie, co teraz robić, jak się zachowywać, żeby tego nie zepsuć,żeby wciąż mu zależało..? dodam,że jesteśmy w kontakcie. Wg mnie za szybko się do siebie zbliżyliśmy, ale z drugiej strony wiem,że to było nieuniknione.. oj te babskie problemy;P co radzicie?

Gość kałasznikow25
Daj mu dupy i po sprawie,przestanie cie już pitka swędzieć!!

Gość anka21wawa
a może jakieś poważniejsze rady?

Gość kałasznikow25
masz jeszcze jedno wyjście: nie dawaj mu dupy!!!!

Gość kałasznikow25
Ale co ci zależy!!lepiej mu daj,a jak nie chcesz to mnie daj!!nie bądz psem ogrodnika co sama nie ma a drugiemu też nie da!!!

no napewno nieidz z nim do łózka!! po co masz z siebie robic jakes dziwki! pogadaj z obecnych chłopakiem a jesli zareaguje zle to wytlumacz mu to! on powinien zrozumiec!!

niewiem zycie jest twoje kolezanko ale ja przeszlem wlasnie take cos jak ty;( i wiem jak obecnego chlopaka bedzie bolec!! choc on do samego konca swiata bedzie cie kochał