Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka A

WASZ WIEK !!!!

Polecane posty

Gość studentka wsz
przeciez do statystyki musisz miec wiecej danych zeby cos z tego wyszlo... jakie wskztalcenie.. skad są itd ja 21 jak urodzilam

Gość eluuss
18 i pol jak zaszlam ..

Gość mama malego Danielka
Jak zaszlam 29, a urodzilam miesiac przed 30-stymi urodzinami.

Gość 26 a 27 jak urodze

Gość matkaszmatka
pierwsze-23 ,drugie-26, trzecie31

Gość saleminka8
ale młode te mamusie :P ja 21 jak zaszłam w pierwszą ciążę,którą straciłam i 22 jak zaszłam w drugą i 22 jak urodze :)

Gość ja niecale 25 i niecale 26

Gość mama Błażejka
ja 26 jak zaszłam musisz mieć więcej danych, bo tak to do dupy statystyka i nic nie wniesie do badań. może te kobiety co ci odpowiadają to urodziły dzieci przykładowo 10 lat temu. Potrzebujesz mieć oprócz wieku zajścia w ciążę rok urodzenia tych kobiet i wtedy podasz, ze kobiety urodzone w latach 1980-1985 zsachodziły w ciążę w wieku: - 50 % w wieku 25 lat - 20% w wieku 21 lat - itp itd. Potrzeba ci również wykształcenia(podstawowe, zawodowe, średnie, wyższe), miejsca zmieszkania (wieś, miasto np. do 50 tys, powyżej 50 tys mieszkańców). Możesz również zbadac ile z tych kobiet było zamężnych, ile w wolnych związkach a ile samotnie wychowywało dziecko. Sam wiek to za mało.

Gość mama Błażejka
zbadasz wtedy korelacje pomiędzy dowolnymi wybranymi przez ciebie danymi np. zależność między wiekiem matki a miejscem zamieszkania czy wykształceniem i będzie o czym pisać ;-) Wszystko w tabelki i wykresy zrobisz żeby było graficznie również i promotor będzie zadowolony.

Gość Studentka A
No faktycznie;/ ojjj no to kochane jak możecie to piszcie jeszcze wasz rok urodzenia, wykształcenie, i miejsce zamieszkania wieś, miasto do 50tys i miasto powyżej 50tys ;) z góry dziękuję;)