Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milusia07

co zrobic ,zeby miec ladna figure i byc ladniejszą

Polecane posty

hej jestem przeciętną osobą ale co mam zrobić żebym miała ładna figurę? no i żebym była ładniejsza oraz pozbyła się rożnych rzeczy?? będę wam bardzo wdzięczna jak mi odpowiecie na pytania:)

Gość różnych rzeczy
można się pozbyć wrzucając do śmietnika lub oddając biednym :)

Gość Z ładną figurą należy
się urodzić

ale te rzeczy to chodziło mi raczej o chrosty ;/ a może wiecie jak latwo i bez zadncyh komplikacji zdrowotnych mozna przytyc?:P

Trzeba ćwiczyć kondycyjnie i wytrzymałościowo. To wyszczupla i rzeźbi sylwetkę. Do tego odpowiednia chuda dieta: Ryż, warzywa, surówki, ryby, kurczak, raz w tygodniu wołowina itp.

Lepiej tego nie rób, bo potem będziesz tyć bez kontroli i zniszczysz sobie sylwetkę. I tak po 30 roku życia nabierzesz ciała.

zeby przytyć polecam kaszki dla dzieci typu bobovita. Maja w sobie dużo białka. Dziewczyny które maja Anoreksje jedzą posobne mieszanki by przytyc

ale wszysyc mi mowia ze moglabym troche przytyc;] w sumie ja tez tak uwazam jak troche przytyje to mi sie nic nie stanie;p ja potrafie ograniczyc tycie ze tak powiem;p

Gość jskahkj
co to qrwa są CHrosty?? Co to qrwa jest??!!!! Naaucz się pisać debilko !!!

Gość lepiej się poucz
bo sprawiasz wrażenie mało rozgarniętej

to wy tacy jestescie, myslicie ze jestescie najlepsi i w ogole nie wiadomo jacy.. a ty kaska napewno nie jestes taka piekna i idealna:D pewno jestes pusta lalunia ktora mysli ze jest super laska ;]

Milusia07 posłuchaj, ja też jestem przeciętna, i sama sie sobie nie podobam ale jesteś jaka jesteś i nie powinnaś sie tym przejmować. Jesli sie komuś nie podobasz to niech sie na Ciebie nie patrzy ;) jestem zdania że każdy jest wyjątkowy w jakimś tego slowa znaczeniu. napewno jesteś ładną dziewczyną, moze masz np : ladne oczy podkreśl to a napewno sama zauwazysz zmiane. :) ja przestalam sie przejmowac juz swoim wygladem bo wpadam w jakas paranoje i ciagle cos mi sie we mnie nie podoba i wreszcie sobie powiedzialam ze jestem jaka jestem ale najwazniejsze chyba ze jestesmy zdrowe prawda ? co maja powiedziec osoby bedace np na wózku inwalidzkim? myslisz ze przejmują sie jak wyglądaja ? chcieliby tylko chodzić :) pozdrawiam Cię gorąco ;)