Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jonthan

Kobieta uprawiająca seks z dwoma mężczyznami jednocześnie

Polecane posty

Gość Jonthan

Odbywająca stosunek do pochwowy i analny na raz?

Gość to co z taką
kobietą jest nie tak młody onanisto który jeszcze żadnej panny za udo nawet nie złapał?

Gość Jonthan
Do "to co z taką" - wyrażaj się gramatycznie bo cię zrozumieć nie można człowieku.

Gość to co z taką
A ty się naucz konstruować poprawnie pytania przygłupie. I wskaż mi proszę gdzie popełniłem błąd gramatyczny.

Gość Jonthan
Wcale nie potępiam takich kobiet. Zależało mi bardziej na opinii kobiet a nie na zdaniu kogoś kto nazywa drugiego przygłupem. Jest poza tym podział na Pseudonim i Treść.

Gość 1981paweł
ogólnie to mnie kręci oglądanie czegoś takiego i po minach tych panienek i po ich wywiadach w różny pismach wnioskuję że się im to bardzo podoba, ale nigdy bym nie chciał aby była to moja Pani. Nie lubię się dzielić zwłaszxcza kochaną osobą.

Gość 1981paweł
podobno czują się wtedy na max-a wypełnione i wcale się nie dziwię pomieścić tyle w sobie, brakuje tylko jeszcze trzeciego co by do ust wkładał i komplecik gotowy

Gość poprawka
ehhh mi sie takie coś marzy ale mój facet nie chce o tym słyszeć :D nie dziwie mu się ;) widocznie zostanie to tylko w sferze moich fantazji...

Gość faciooo
A po co wam inny facet? Ja z moją kobietą kiedyś spróbowaliśmy coś takiego, że jednocześnie wkładałem jej wibrator do cipki, a penisa do pupy. Zawsze to jakaś alternatywa :)

pewnie niejedna z Nas chciałaby spróbować.. a jeśli którąś to kręci to czemu nie? dla mnie w stałym związku nie wchodzi to w grę..

Gość cfnhjebfc
Ja uprawiałam seks z dwoma,ale zadnego anal nie było,bo po 1-nie ejstem idiotka abym w dupe musiała sobie cos wsadzaci moi faceci nie byli idiotami aby w dupe musieli mnie wsadzac.

Gość geezmowaty
No sorry, ale ja też bym nie chciał wsadzać mojej kobiety w swoją dupę.