Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fallen dream

Czy macie wrażenie, że dla was nie ma połówki jeśli chodzio wygląd ?

Polecane posty

Gość do baby som gupie
Pawcie, to ty?

Zgadzam się!Wszyscy nie mogą być wyjątkowi. Jeśli trafi się na odpowiednią osobę-to życia się nie przegra, wręcz można je wygrać.

Gość taraaram
'bo wiem, że szanse mam prawie zerowe' wiedz że to nieprawda ;] przynajmniej nie dla każdej dziewczyny... bo w efekcie mało facetów podchodzi do tych "pięknych", większość z nich myśli tak jak Ty. A nie każda z nas spodziewa sie księcia na białym koniu ;)

Gość jako kobieta...
offermo, nie jak zwykle, chodzi o to, ze faceci też są winni; ryzykować przegranie życia? zalezy,czego kto chce, ja bym uznała moje życie za przegrane, gdybym nie zaznała miłości, nawet jesli czasem boli

Gość tez tak uwazam jak autor
nie kazdego kreci, ze lataja za nim brzydule

Po osobie. Odrazu się za mąż nie wychodzi(lub nie żeni). Bycie w partnerstwie przez np.kilka lat daje Ci jakąś wiedze na temat danej osoby o to Ty wybierasz w ostateczność czy chcesz być z taką osobą na zawsze, Jeśli przez te wszytskie lata było ok...więc czemu nie dać następnego kroku? Myślisz , że życie w pojedynke jest wspaniałe??Może teraz tak myślisz, ale niestety jest gorsze od zrzędzącej baby:) Kiedyś się może przekonasz...

Gość jak cię nie kręci
to masz pecha, bierz co jest, albo obejdz się smakiem, bo nie dla psa kiełbasa (z takim podejsciem)

Gość lepiej byc samemu
niz byc z brzydula

Mam 25 lat ,miłość=popęd seksualny,seks jest krótki w skali doby,więc ja miłość określam coś w tym stylu:Sex+przyjaźń,z tym że trudno znaleść ćwspólny język miedzy kobietą a facetem!!

jeśli się dopasują to wcale nie jest tak źle:) Zawsze jakiś wspólny język się znajdzie. Uciekam spać..a Ty zły i brzydki napewno znajdziesz tą swoją drugą połówkę!

Gość tararaam
"NIE KAŻDA,tylko ta która wie ze jest atrakcyjna!"Oj nie koniecznie masz racje. Wiem z wlasnego doświadczenia, zdaje mi sie ze nigdy nie odstraszalam ludzi swoim wyglądem,przyciagam wzrok a jednak żeby ktoś do mnie podszedł to musi stać sie cud. Nie wiem może to ja mam pecha.

Gość brzydal chcacy pieknej
a co zlego jest w cynizmie i ironii? to akurat cechy ludzi inteligentnych. ja nie grzesza uroda, ale robie wszystko by zaczac wygladac atrakcyjnie i miec piekna kobiete. piekna kobieta u boku to jeden z moich celow w zyciu

tararaam-Ja też przyciągam wzrok kobiet ale z innych powodów,ogólnie to wielkolud ze mnie i na pewno myślą że tym samym przystojny!!po tem patrzą bo takiego brzydala to rzadko można spotkać!!

kinkietka-po co ci oglądać brzydkich ludzi!!W necie jest tylu przystojniaków gdzie na pewno możesz nacieszyć wzrok!Nie rozumiem dlaczego kobiety chcą oglądać brzydkich ludzi!Jeśli już ktoś ma taką potrzebę nie lepiej popatrzeć na smerfy,tam zawsze pokazują garkamela!!!

Gość chce piekna kobiete i juz