Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco jumbo sexiiiii

Problem z seksem w zwiazku.

Polecane posty

Gość coco jumbo sexiiiii

kochamy sie rzadko, bo tylko 2 razy w tyg i to weekend bo wtedy jestesmy razem( nocujemy u siebie w weekendy)a w tyg. nie.Mimo tego ze widujemy sie prawie codziennie.A mnie dzis naszla ogromna ochota na seks.Moj za bardzo nie chcial, mowi ze nie lubi tak, ze sie ppkochamy a on zaraz bedzie musial isc do domu. Jednak zrobilismy to byl taki szybki numerek a on po tym ubral sie i poszel do domu. Teraz jakos tak glupio mi.

Gość lkjljlkjdlsJD
kobito, na co ty narzekasz. ja z moim x miałam seks raz na kwartał hahahaha, normalnie załamka :/

Gość coco jumbo sexiiiii
Bardziej chodzi mi o to"Moj za bardzo nie chcial, mowi ze nie lubi tak, ze sie ppkochamy a on zaraz bedzie musial isc do domu."

Gość coco jumbo sexiiiii
ktos tak ma

Gość życie po
przynajmniej powiedział ci prawdę :))) nie ma się czym przejmować a taki seks lepiej smakuje;)

Gość coco jumbo sexiiiii
Moj tego nie lubi.On woli sie pokochac a potem razem usnac.Mowi ze lubi sie po do mnie przytulic i zasnac razem. Nieraz pomieszkiwalismy u siebie np. 2 tyg. i seks byl codziennie gora co 2 dzien.A teraz kochamy sie 1-2 w tyg.

Dla mnie to był czysty Gwałt:P On niechciał ale musiał:) Chłopak sie speszył Ale mu przejdzie;) Pogadaj z nim o tym!! Przepros !!