Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie

Dziewczyny 21letnie w ciąży...

Polecane posty

Gość mlodamatkaa
urodziłam w wieku 21 lat :) brawo dla tej mamy moje dziecko jak bede miala 30 lat -bedzie juz 10 letnie :) az sobie tego nie wyobrażam:)

Gość studentka wsz
no no wiem bo moi maja jedna firme i potrafia wyciagnac z 50 tys zalezy jaka pora roku:) i jaki obrot w niercuhomosciach

Gość frentii
Nie, nie jest to normalne, bo w tym wieku malo ktora jest w 100% niezalezna i zarabia tyle, aby w razie jak ojciec sie ulotni, samej poradzic sobie z dzieckiem bez pomocy rodzicow. Wiekszosc to wpadeczki, a raczej bezmyslna glupota, ale oczywiscie laski musza dorabiac sobie ideologie, jak to dojrzaly do macierzynstwa:D:D

Gość studentka wsz
eee no ja urodzilam w wieku 21 lat swiadomie nie wpadka! sami sie utrzymujemy itd moj maz jest starszy o 9 lat to nie bylo na co czekac:) zreszta ja juz od 18 stki gadama ze chce dziecko...

Gość nooooo tak
Wiecie nie każdego rajcuje, to że w wieku 30 lat będą mieli 10 letnie dziecko...Ja trochę podziwiam takie młode matki, a trochę się dziwię, no ale nie negują, ani nie uważam, ze to super...oczywiście o ile to nie wpadki.

Gość mlodamamaa
[zgłoś do usunięcia] studentka wsz:) milo ze mnie orzumiesz:) ale wszyscy i tak kojarza jak mloda to pewnie biedna to na utrzymaniu faceta albo rodzicow..no niestety takie sa stereotypy... moj maz jest starszy o 7 lat:)

Gość Co myśłicie
frenti- ja akurat jestem samodzielna, gdzybym taka nie była nie brałam bym ślubu, zarabiam pieniądze, wynajmujemy dom, to fakt, ale myślimy o kupnie swojego, bo spłacanie kredytu będzie tyle samo kosztować, co płacenie czynszu. No i niektórym trudno uwierzyć , że w tym wieku można już mieć coś swojego, zarobionego własnymi rękami, a nie rodziców.

czytam was i podziwiam :) ja w waszym wieku nie chciałam mieć dzieci, potem mówiłam że kiedyś... teraz mam 33 lata 3 miesięcznego syna i cieszę się ze zostałam mamą w późniejszym wieku któraś z was napisała że jest młoda to rozstępów nie będzie, wiek nie gra roli tylko jakość skóry i dbanie o nie, ja rozstępów nie mam ale non stop smarowałam brzuch olejkiem ze słodkich migdałów co wam serdecznie polecam :)

Gość klopp
Osoby, ktore nie zaznaly w domu rodzinnym ciepla i milosci czesto w bardzo mlodym wieku pragna dziecka i nie ma to nic wspolnego z dojrzaloscia emocjonalna, wrecz przeciwnie. Dziecko nie zmieni naszej przeszlosci i nie wynagrodzi nam braku milosci ze strony ojca czy matki. Tu nie ma czego podziwiac tylko lepiej kierowac takie osoby do psychologa.

Gość studentka wsz
no moi rodzice nam nie pomagaja ojciec ma focha na mnie ze starcil corke bo ma swoja rodzine itd takze moj maz zarabia 4000 a ja dorabiam siedzac w domu... z 800

Gość mlodamatkaaa
studentka wsz no i dobre to :) nie jest zle mi i tak ztych 25 tys wydajemy gora 7-8 nie jestesmy w stanie tego przejeśc wiec odkladamy reszte

Gość studentka wsz
heheheh jasne:) po prostu co kobieta to inny instynkt macierzyski itd ja koncze studia i chowam synka 14 ms:)

Gość studentka wsz
no pewnie ja bym lokate zrobilam albo w fundusze inwestowala zawsze sie przydadza jak jakas firma padnie a w czym robicie? hadel?

Gość noooo tak
Jak piszecie słowo "chowam" odnośnie dziecka, to od razu wiadomo jaki jest Wasz poziom....

Gość malodamatkaa
uslugi ,rekultywacja terenow ,precykling:) i te sprawy

Gość studentka wsz
o boshe wychowuje. siedze w domu itd ... co za roznica!

Gość
Normalne, zresztą teraz już ciężarne dziewiętnastolatki nikogo już nie dziwią. Jak urodzę będę miała 25 lat stara doopa będę :)

Gość studentka wsz
ooo to fajnie:) ja chce sie zajac marketing w hotelarstwie jak skoncze studia:) docelowo prowadzic z mezem hotel

Gość mama malego Danielka
Mlodamamo - ale niekazda ma taka sytuacje i przede wszystkim checi na posiadanie dziecka w mlodym wieku jak ty :) Ja jak bylam w twoim wieku to studiowalam zagranica, duzo podrozowalam i nawet przez mysl nie przeszlo mi macierzynstwo. Teraz mam malenkiego synka, b. dobra sytuacje materialna (dom, pomoc w domu, 2 samochody, b. dobre stanowisko w duzej korporacji), ale kosztowalo mnie i meza bardzo duzo pracy. I nie pisze tego w sensie chwalenia, ale po to, ze uwazam, ze kazdy jest kowalem wlasnego losu, sam decyduje o wlasnym zyciu i ma rozne priorytety (ktore dzieki Bogu zmieniaja sie z wiekiem, bo inaczej do dzis pracowalabym 50 h/tyg i nie miala tego maluszka, tory wlasnie spi u mnie na rekach :) )

Gość mlodamamauaa
studentka wsz no i jestesmy jeszcze wlscicielami 3 parkingo strzezonych a przy tym to wogole nie trzeba latac

Gość urodziłam w wieku 21 lat
ja się wychowałam w bardzo kochającej rodzinie... wydaje mi się, ze właśnie dlatego zdecydowałam się na założenie własnej dość szybko - po prostu mocno wierzyłam, że mnie również się uda :D ...mój syn w tym roku idzie do komunii - jestem dumna, jak biorą mnie za jego....siostrę ;)

Gość co myślicie
klopp- ale masz wyjaśnienie, dlaczego młode dziewczyny zachodzą w ciąże, ja akurat mam miłoś w domu i mimo iż mam 21lat to bardzo często słyszę słowo kocham od rodziców:) Może i jest pare takich przypadków jak piszesz, ale nie uogólniaj :)

Gość mlodamatkaaa
mama malego Danielka kazdy ma inny punkt widzenia na te sprawy:) jednaych stac szybciej na dziecko ,drydzy musza kupe lat pracowac na to zeby cos miec.... uwazam ze w moim wieku posiadam duzo i nie chcialabym miec dziecka w iwkeu 30 lat dopiero:) a jak ktos chce to prosze bardzo:)

Gość studentka wsz
no parking dobra sprawa:) ja tez na pewno otworze bo wiem jak to wyglada ... zreszta kiedys odziedzicze firme po rodzicach a juz sa na rynku 23 lata :)

Gość studentka wsz
ja jak sie zdecydowalam na dziecko mieszkalam z tesciowa na 2 pokojach a maz zarabialm 2 tys! dla mnie liczylo sie wtedy dziecko i juz! a nie czekac na kase jak sie dziecko pojawilo kasa sie sama pojawila mieszkanie za grosze itd zycie...

Gość mlodaaaamamaa
studentka wsz z jakiego miasta jestes?:) bo nie wiem czy sobie konkurancji nei zrobilam hehe;) parkingi super sprawa dogladasz 2- razy dziennie a kase masz taka jak niejedni przez caly miesiac musza po 8-12 godzin zapiepszac (z jednego)

Gość mama malego Danielka
mlodamamo - a ja nie chcialam bedac w twoim wieku :), ale dobrze, ze kazdy/a jest inny/a, bo byloby strasznie nudno, gdyby kazdy myslal i robil tak samo :)

Gość studentka wsz
mieszkam nad morzem 4 km na wyspie:) tutaj nie ma duzo parkingow ale drogo by dzialka kosztowala...

Gość mlodamamaa
mama malego Danielka dokladnie:)pozdraiwam ciebie i twojego syneczka:*:)

Gość mlodamamaaa
studentka wsz my dalismy za 2 300tysiecy ale juz zbudowane 9przejelismy )a trzeci sami postawilismy tez malo nas nie wyszedl..