Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaak ja mam to zrobić/

Jak zagadać do koleżanki...

Polecane posty

Cześć. Mam problem. Mam koleżankę, gadamy ze sobą bardzo często, ogólnie się bardzo lubimy, ale ja coś więcej czuję. Nie wiem jak zacząć coś więcej ..:/

Gość tomek 25
powiedz jej ze lubisz scat

Lateks :P :P :D Po prost razu pewnego zapytaj ja czy ma ochte na spacerek. Jesli sie zgodzi to fajnie, bedzie okazja zeby troche pobyc ze soba, poznac sie lepiej pogadac na rozne tematy. W ten sposob spontaniczne zaczeniecie sie umawiac, a po kilku/kilkunastu (nie wiem jak dlugo sie znacie) takich spotkaniach, powiedz jej po prostu, ze bardzo Ci sie podoba, jest dla Ciebie wazna osoba i chcialbys z nia byc. :)

znamy się 7 lat, ale dopiero ostatnio zrozumialem ze ja bardziej lubie niz mysle

No to skoro macie juz taki dlugi staz znajomosci to powinno byc latwo :D Mowie Ci, zapros ja gdzies kilka razy, wyczuj aki ona ma do Ciebie stosunek i jesli stwierdzisz ze wszystko idzie w dobrym kierunku, to powiedz jej to, co napisalam wczesnej. Bedzie dobrze! :D

ona nie lubi spacerow ;P tzn nie preferuje ich :P

no może się źle wyraziłem, lubi spacery ale nie we dwóch, raczej chodzi z kilkoma osobami, jezeli juz we 2 osoby to z jakas kolezanka

To co ona, nie umawia sie z facetami bo lubi spacery tylko z kolezankami? No t nie wiem, nie znam jej, znaie sie juz kawalek, wiec zakladam, ze wiesz co lubi. Wiec wyjdz naprzeciw jej upodobaniom izorganizuj jakies spotkanie :) Naprawde, w Waszym przypadku jest o wiele latwiej niz w przypadku osob, ktore sie w ogole nie znaja lub znaja bardzo krotko :)

no znamy sie troche, ale nadal jak z nia gadam to mnie zatyka. normalnie gadam ale jak przyjdzie jakis komplement czy cos to padam

No coz, jesli chcesz rzeczywiscie byc z nia to musisz to jakos przezwyciezyc i sie przelamac :) Nie martw sie, to normalne ze Cie przytyka - znaczy ze naprawde Ci a niej zalezy :D radzilabym naprawde przeniesc ta znajomosc na bardziej "osobisty" obszar i zaczac sie spoytkac tylko we dwoje. Inaczej raczej nie da sie tego ruszyc do przodu :)

Ok, dzięki, postaram sie ;). Pozdro :]

Gość siki
rzuc jom kamulcem i pofiedz rze ma fajne cycki to sie zgodżi na pewno zobaczysz tylko hodzi o to aby byc pszekonujocym by muc dobże obliczyć trajektorie loty cegly