Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krateczka w kratke

sukienka na studniówke

Polecane posty

Gość krateczka w kratke

ide w tym roku na studniówke jako osoba towarzysząca doradźcie jaka sukienka bedzie najlepsza? nie chcialabym jakies balowej sukni, wolałabym cos skromniejszego, ale zeby mialo w sobie to cos co w jakis sposób zwroci uwage

Gość 3 bardzo fajna
ale nie na taka okazje. Dkla młodej dziewczyny na studniówkę ok jest nr 2

Gość krateczka w kratke
:( nie moge otworzyc drugiego linku:(( pierwsza calkiem fajna, tylko moze jakby byla troszke węższa na dole

Gość rybitwa82
Gość waleryjka
Wszystkie sąok, grunt to nie wziąć jakiejs wsiurskiej kiecy z satyny z kokardą z boku i z gorsetem jak dla kuzynki ze wsi na wesele. Kup prostą, skromna sukienkę, zrób zajebiaszczy fryz, jakąś wesołą biżuterie i będzie git

Gość krateczka w kratke
no właśnie nie chce żadnej kiecy z gorsetem, już dawno nikt tego nie zakłada, te sukieneczki jedwabne które teraz wszędzie można spotkać też odpadają. może jakiś materiał z domieszką satyny.Myślę o jakieś prostej, nie rozszerzanej sukience do kolan, albo tak na pół kolanka, dopasowanej, bez zbędnych kokardek,koronek i tego typu ozdób.

Gość moja koncepcja to
zwykla prosta przed kolano + szalone dodatki

Gość trufffla
mi się podoba ta druga cekinowa z wpisu rybitwa82. Do tego można fajne kolorowe dodatki dobrać i jest bardzo imprezowo, ale jednocześnie elegancko.