Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno bo tak

Jak zwiekszyc szanse , na wynajecie mieszkania z pieskiem?

Polecane posty

Gość trudno bo tak

Mam owczarka niemieckiego wlasciwie bezproblemowego, szczeka tylko na psy czasem, wiem ze wiekszosc osob ktore wynajmuja mieszkania nie jest zbyt chetna na czworonogi, i nie wiem w jai sposb przekonac taka osobe? A moze wogole nie mowic niz o psie? Sama juz nie wiem

raczej nie da sie ukryc psa w mieszkaniu, a chyba nie sądzisz, że właściciel Cię nigdy nie odwiedzi poza tym niestety, ale psa, zwłaszcza dużego i włochatego, jak owczarek - czuć w domu jeśli nie chcesz byc wywalona z mieszkania z dnia na dzień, to raczej nie ukrywaj tego faktu

Gość znam to oj znam
ja bym nie mowila o psie. po prostu bym to przemilczala. dopiero, jesli wlasciciel by zapytal to wtedy powiedzialabym, ze mam zwierzaka. dalej - przemilczalabym, ze jest to tak duzy pies jak owczarek niemiecki, chyba ze by zapytal :P jednym slowem - nie klamac, ale niepytanym sie nie wyrywac.

Gość Naffka ....
Co za głupoty gadasz. Moja kumpela wzięła z domu kota, mimo iż właścicielka nie wyraziła zgody. Któregoś razu ją odwiedziła, czy coś takiego,- w każdym bądź razie dowiedziała się o kocie i dała jej 2 tygodnie na znalezienie nowego mieszkania. Proste.

Gość klopp
Najpierw nawiaz kontakt z wynajmujacym, obejrzyj mieszkanie i na koncu powiedz, ze masz malego, spokojnego pieska i czy bedzie problem jak bedzie z toba mieszkal. Jak ja szukalam mieszkania, to wiekszosci ludzi pies nie przeszkadzal, trzeba tylko zadbac o to, aby przedstawic pupila w jak najlepszym swietle:D