Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Program o surogatkach

Polecane posty

Własnie na jedynce glądam taki prgram i tak se zastanawiam ... to piekne ze obca kobieta urodzi bezpłodnej parze dzecko...ale jak to sie ma do jej uczuc macierzyńskich.Nie wierze ze nie kocha tego dziecka...która umiałaby?Co o tym myslicie?

Gość 23.00
Ja tez nie wierze, nigdy nie oddalabym dziecka swojego czy tez nie swojego. Nerke to moze bym sprzedala ;-) Ostatnio w ameryce jest glosno o tym, ze kobieta jest w ciazy ok 8-miesiac i nie chce tego dziecka bo to nie jej. Zaplodnienie invitro i zaplodnili ja "produktem" innej paty wiec nie jest to ani jej jajeczko ani zet jej meza nasienie. Ona postanowila oddac to malenstwo!

przede wszystkim nawet jakby nie były moje te komrki no to przeciez przez 9 miesiecy człowek czuje ruchy,bicie serca i sie zzywa z maluszkiem...chybaby mi serce pekło nie rozumiem psychiki takiej kobiety ale moza jakas tu jest i sie wypowie dyskusja bedzie na poziomie mam nadzieje...

Gość rtertyyreyrt
Ja to najbardziej nie mogę zrozumieć jak można z własnej woli chcieć przeżywać tą katorgę zwaną porodem i skazać swoje ciało na nieodwracalne zniszczenie i to tylko i wyłącznie dla kasy :o

Gość 2300
Ja tylko moge sie podpisac pod Twoim zdaniem. Nie oddalabym Maluszka! A co do tej sprawy to zapytali(TVN) pewna Pania z polski, ktora urodzila jedno dziecko przez zaplodnienie invitro wlasnie, Co by Ona zrobila w takiej sytuacji, "POMYLCE" odpowiedziala , ze urodzila by i oddala bo to przeciez nie jej dziecko by bylo :-( Tragedia.

Gość kasa rzadzi tym
swiatem, wiec kazdy zrobi co bedzie mogl aby uzyskac dobra materialne. Moze bogate pary ktorym inna kobieta urodzi dziecko placa za w miare bezbolesna cesarke, chodz sama nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Sahra Jesica Parker i jej maz zostali wlasnie swiezo upieczonymi rodzicami dziecka, ktore urodzila im obca (biedna) kobieta. Sahra nie chciala rodzic bo uwaza ze jest juz za stara 40-lat wiec wynajela brzuch. Za stara na porod tak ale na wychowanie dziecka nie!